Kao da su sami!

Kate Middleton umirala je od smijeha pored bivšeg tenisača, zbog njega je čak prekršila i protokol, a i njegova supruga trudila se biti dio razgovora!

Kate Middleton i Roger Federer - 3 Kate Middleton i Roger Federer - 3 Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Roger Federer - 8 Kate Middleton i Roger Federer - 7 Kate Middleton i Roger Federer - 6 Kate Middleton i Roger Federer - 4 Kate Middleton i Roger Federer - 3 Kate Middleton i Roger Federer - 2 Kate Middleton i Roger Federer - 1 Roger i Miroslava Federer i Kate Middleton - 6 Roger i Miroslava Federer i Kate Middleton - 5 Roger i Miroslava Federer i Kate Middleton - 4 +26 Roger i Miroslava Federer i Kate Middleton - 3 Galerija

Kate Middleton uživala je u prisustvu Rogera Federera na Wimbledonu, a čini se da je bivši tenisač itekako dobro zabavljao vojvotkinju jer nije skidala osmijeh s lica.

Vojvotkinja Kate Middleton bila je na posljednjem teniskom meču na Wimbledonu, gdje joj je u svečanoj loži društvo pravio i tenisač koji se prošle godine umirovio, Roger Federer. S Rogerom je u loži bila i njegova supruga Miroslava, a ona je cijelo vrijeme pokušavala biti dio razgovora te je pratila o čemu njezin suprug čavrlja s princezom.

U nekoliko navrata Kate se toliko smijala, a fotografi su ih stalno hvatali dobro raspoložene i u zanimljivu razgovoru.

Osim njih u svečanoj loži bili su i princ Michael od Kenta, Lady Gabriella te bivši premijer David Cameron i njegova supruga Samantha.

Baš kao razigrana djeca, Kate i Roger zabavljali su se na turniru, a njihove fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, da se Kate osjeća ugodno u društvu tenisača, pokazala je i 2017. godine kada je prekršila ozbiljan kraljevski protokol i poljubila ga u obraz u znak čestitke na osvojenom turniru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saul Lisazo - 1 Saul Lisazo - 11 Saul Lisazo- Saul Lisazo - 2 +25 Saul Lisazo - 9 Nekad i sad Markantnu zvijezdu meksičkih sapunica danas je teško prepoznati, puno se promijenio od vremena kada je lomio ženska srca!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene