Nešto mu htjela poručiti?

Kate Middleton pokazala svoju nestašnu i drsku stranu, evo što je učinila Williamu kada je mislila da nitko ne gleda!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ Willam s djecom Kate Middleton i princ Willam s djecom Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton Kate Middleton - 2 +20 Kate Middleton i princ William - 4 Galerija

Kate Middleton udarila je princa Williama po pozadini, a taj su nestašan potez zabilježili i fotografi.

Princeza od Walesa iliti Kate Middleton uživala je u svečanostima pretposljednjeg dana konjskih utrka Royal Ascot 2023., a društvo joj je pravio suprug, princ William.

Činilo se da se Kate dobro zabavlja razgovarajući s vojvotkinjom od Edinburgha i Judi Dench u svečanoj loži, a malo se i opustila kada je mislila da je nitko ne gleda, pa je Williama drsko udarila po njegovoj pozadini, što su zabilježili i fotografi.

Fotografiju pogledajte OVDJE

Kraljevski je par nedavno uhvaćen u još jednom tipičnom trenutku za brojne supružnike i to na vjenčanju jordanskog prijestolonasljednika Husseina i njegove nevjeste, arhitektice Rajwe Alseif.

Kamere su 40-godišnjeg Williama i 41-godišnju Kate uhvatile kada su pozdravljali mladence, a u snimici se vidi kako princeza živahno čavrlja s mladenkom, dok ju William riječima, odnosno tipčnim britanskim izrazom "chop chop" i gestom požuruje i poručuje da skrati priču. No njegova supruga se nije dala smesti, nije niti doživjela njegovu laganu nervozu već je lijepoj Rajwe davala komplimente na račun izgleda.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Melissa Reddy - 15 Melissa Reddy - 7 Melissa Reddy - 6 Melissa Reddy - 2 +10 Melissa Reddy - 5 Celebrity Slavna sportska novinarka pohvalila se da ljetuje u Hrvatskoj, evo čime je opsjednuta, a fotkama koje je objavila dive se baš svi!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić i Buryana - 3 Lidija Bačić i Buryana - 4 +25 Lidija Bačić Celebrity Domaća pjevačica pohvalila se kako uživa na plaži, a svi komentiraju samo njezinu bujnu pozadinu: "Gori guza!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene