hm...

Novi partner Danijele Martinović jednu stvar je promijenio otkako je s njom, mnogi su se zapitali koji je razlog ovog poteza

Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Ranko Šuvar/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić Iznenađenje za Danijelu Martinović i Josipa Plavića In Magazin: Danijela Martinović - 5 In Magazin: Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 6 +19 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović i Josip Pavić početkom prošle godine obznanili su javnosti da su u vezi.

Pjevačica Danijela Martinović ne skriva koliko je sretna i zaljubljena u svog novog partnera i policijskog inspektora Josipa Pavića.

"Vodimo neki lijepi, smireni život, volim što kad god je slobodan sa mnom putuje, volimo pobjeći nakon naših obaveza...ovo ljeto smo proveli na jednoj plaži ispod šatora, to je bila i njegova i moja želja, po prvi putu životu i rekla sam: Bila sam u raznim hotelima, ali ovo je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvjezdica!'. Uživamo na maksimum", ispričala je o njihovom odnosu Danijela prošle godine kada je otkrila da su u vezi, a donedavno su izbjegavali i zajednička pojavljivanja.

No, Josip je ipak napravio iznimku na promociji njezine knjige "Tuširanje duše" gdje joj je došao pružiti potporu.

Josipu se nakon veze s Danijelom život definitivno promijenio jer je postao javnosti poznat pa je možda zbog te silne popularnosti odlučio obrisati Facebook profil na kojemu je bio vrlo aktivan.

Dobro je poznat i u glazbenim krugovima i to kao rock pjevač i gitarist. Član je benda Izvan zakona, koji se nakon 16 godina ponovno okupio, a on sklada, svira gitaru i pjeva.

"I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu. Kada ste usidreni u svome miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tada vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je prepustiti se", otkrivala je Danijela.

Prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom, no rijetko je na društvenim mrežama dijelila njihove zajedničke fotografije, a nakon što su prekinuli, sve ih je izbrisala. Danijela iza sebe ima i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert - 1 Nicole Eggert - 2 Nicole Eggert - 3 Nicole Eggert - 4 +19 Nicole Eggert - 9 Nekad i sad Bivša seks-bomba snimljena prvi put nakon tužnih vijesti o zdravlju, nimalo lak život ostavio je traga i na njezinu izgledu

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Saša Kopljar, Marija Rukavina,Valentina Baus i Dino Goleš, Želim život Dino Goleš i Valentina Baus +10 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 Celebrity Predivne vijesti u obitelji našeg mladog voditelja: "Sva sreća svijeta trenutačno je na našoj adresi!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene