“Odmah je pozvao djelatnike”

Odmor Đokovića u Crnoj Gori poremetio je nesvakidašnji događaj koji je najviše uznemirio njegovu kćer: “Iste je sekunde zaplakala”

Jelena i Novak Đoković Jelena i Novak Đoković Grgo Jelavic/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dom Novaka i Jelene Đoković - 3 Dom Novaka i Jelene Đoković u Marbelli Dom Novaka i Jelene Đoković u Marbelli Novak Đoković Novak i Jelena Đoković - 11 Novak i Jelena Đoković - 12 Novak i Jelena Đoković - 13 Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković - 1 +19 Novak Đoković - 1 Galerija

Jelena i Novak Đoković odmaraju sa svojom djecom u Crnoj Gori gdje su nedavno kupili kuću u bogataškom naselju Portanova.

Srpska teniska zvijezda Novak Đoković nakon Hrvatske s obitelji ljetuje u Crnoj Gori, a njihov odmor prekinula je neočekivana situacija koja je najviše uznemirila njihovu kćer Taru.

U sklopu luksuznog izdanja nalazi se bazen, a u njemu je nažalost zapela kornjača koju je odmah primijetila Tara. 

"Iste je sekunde zaplakala i Novakova kći Tara kojoj je bilo jako žao životinje. Novak je odmah pozvao djelatnike koji su brzo počeli izvlačiti kornjaču, a na kraju su je uspjeli spasiti, na opće oduševljenje", rekao je izvor blizak obitelji za Blic.rs.

U ovoj situaciji malena Tara pokazala je svoju osjećajnu stranu prema životinjama, a situacija se na kraju i sretno riješila.

Inače, Novak je večerao s obitelji u skromnom restoranu u Crnoj Gori, a jedan od zaposlenih je za srpske medije otkrio koliko je platio večeru, kakvu je napojnicu ostavio i kako se ponašao.

Đoković je prije Crne Gore s obitelji odmarao u Dubrovniku, gdje su ih fotografi snimili tijekom zabave u aquaparku na popularnoj plaži Copacabani, a zatim su bili i na Korčuli.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 3 Jovana Jeremić - 1 Jovana Jeremić - 8 Jovana Jeremić - 9 +7 Jovana Jeremić - 10 Zanimljivosti Svi su ostali paf kad su vidjeli u kakvoj haljini srpska voditeljica vodi emisiju po kojoj je poznata, bilo je i oskudnijih, ali…

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 4 Miloš Biković - 2 +25 Miloš Biković - 8 Celebrity Srpski miljenik žena odmara na svima dobro poznatoj egzotičnoj lokaciji, a poglede mami njegovo isklesano tijelo bez majice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene