Tužna vijest!

Iznenada je preminuo jedan od najtraženijih hrvatskih manekena, imao je samo 28 godina!

Patrik Cvetko - 2 Patrik Cvetko - 2 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Patrik Cvetko - 2 Patrik Cvetko - 1 Franka Batelić i Patrik Cvetko Franka Batelić i Patrik Cvetko Patrik Cvetko - 1 Patrik Cvetko - 2 Patrik Cvetko - 3 Patrik Cvetko - 4 Patrik Cvetko - 5 Patrik Cvetko - 6 +10 Patrik Cvetko - 2 Galerija

Vijest o smrti najtraženijeg hrvatskog manekena šokirala je hrvatsku modnu scenu.

Preminuo je Patrik Cvetko, jedan od najtraženijih hrvatskih manekena, a vijest o njegovoj smrti potvrdila je njegova prijateljica i manekenka Elena Dizdar na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Patrik Cvetko - 6 ''Prerano...'' Franka Batelić oprostila se od mladića koji je iznenada preminuo, zajednički kadrovi tjeraju suze na oči

"Počivaj u miru, prijatelju", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrik Cvetko (@patrikcvetko)

S nepunih 19 Patrik se otisnuo u bijeli svijet. Živio je diljem Europe, dvije godine u Aziji, a nakon toga adresa mu je bila dvije godine Los Angeles. Što je radio dok je modni svijet mirovao, te je je li bio slobodan, otkrio je Maji Perici jednom prilikom za IN magazin.

Pred njim su pale i dvije najveće svjetske modne agencije, sve modne piste, brojni modni brendovi. Dvije godine karijeru je gradio u Los Angelesu, a onda je na vrata pokucao COVID.

''Taman sam si posložio život u uzlaznoj putanji, došla korona i pomrsila planove u potpunosti. Ja sam se iz svog nekog života u Los Angelesu teleportirao u Zagreb i sve ponovo ispočetka'', ispričao je.

Otkrio je i kako mu je na početku bilo veoma teško, no ubrzo je počeo živjeti američki san, a druženje s poznatima bilo mu je potpuno normalno.

''Mi ih idoliziramo i mislimo da su nedodirljivi, nešto nama nedostižno, ali zapravo kad se nađete u njihovu društvu, shvatite da su to najnormalniji ljudi i to postaje najnormalnija stvar'', rekao je tada.

Pojavio se i u spotu Franke Batelić za pjesmu Plan B, u kojem su glumili par.

''Prošlo je super, Franka je super, veliki profesionalac i baš mi je drago što sam to odradio'', rekao je tada Patrik.

Osim za Franku, radio je kao model za "Lunilou" brend supruge Matea Kovačića, Izabel.

Na Instagram profilu pratilo ga je gotovo 16 tisuća pratiteljima s kojima je djelio fotografije svoje svakondevnice. 

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 3 +28 Joško Gvardiol s obitelji na dočeku u Novigradu - 1 Zanimljivosti Joško Gvardiol napravio pravu pomutnju u zagrebačkom klubu, preuzeo mikrofon i zapjevao veliki hit Petra Graše!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 3 Irena Pecotić Irena Pecotić - 2 +18 Irena Pecotić - 3 Celebrity Irena Pecotić prekinula medijsku šutnju i dala prvi intervju, evo što je imala za poručiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene