Ne planira odustati

Zvali su ju Severina iz Bršlina, ali kuhanje je ono u čemu se vidi iako je avantura u "MasterChefu" za nju završena

Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Nova TV 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Klavdija Zubović Klavdija Zubović Klavdija Zubović Dvadeseta emisija showa MasterChef Dvadeseta emisija showa MasterChef In Magazin: Ana Marija Kutleša - 7 Sedamnaesta emisija showa MasterChef Osamnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef Devetnaesta emisija showa MasterChef +6 Šestnaesta emisija showa MasterChef - 4 Galerija

Klavdija Zubović ispala je iz showa "MasterChef" koji će kako kaže pamtiti samo po dobrome.

Klavdija Zubović završila je svoju kulinarsku avanturu u showu "MasterChef", a nakon ispadanja podijelila je s nama prve dojmove i kako će pamtiti ovo iskustvo.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

U posljednjoj emisiji je mnoge kritike dobila zbog svoje nesigurnosti, a Gorana je čak rekla da osobu poput nje koja nije dovoljno čvrsta ne bi voljela imati u svojoj kuhinji, ali žiri ju je ipak pohvalio.

''Klavdija trebaš biti ponosna na sebe'', rekao joj je Stjepan Vukadin, a Damir Tomljanović joj je izrazio nadu da će jednog dana doći u jedan njezin restoran.

''Ove mi riječi znače apsolutno sve. Sad mi je srce ispunjeno i na mjestu je. Idem u nove pobjede. Ovo nikako nije kraj, nego početak i još ćete čuti za mene", poručila je na kraju emisije.

38-godišnja Klavdija nam je u razgovoru odmah otvoreno priznala u kome vidi krivicu za svoje ispadanje.

"Za ispadanje iz showa krivim sebe, a pamtim samo dobre dane", izjavila je i dodala kako ne žali zbog ničega jer je upoznala puno divnih ljudi.

Otkrila nam je i što bi nakon svega sada možda drugačije napravila.

"Više bih se pripremala u kulinarskom smislu i tako bih samopouzdanije ušla, a ishod bi bio sto posto drugačiji", zaključila je Klavdija.

Pitali smo ju je li naučila nešto novo ili je možda ona druge kandidate naučila nešto novo.

"Nažalost naučiti novog nisam imala prilike previše, ali prijateljstva su tu", zaključila je.

Klavdijin favorit za pobjedu je Roko, a evo što misli o članovima žirija.

"Žiri mi je ok, voljela bih da su detalnije komentirali jela, okuse. Svi su mi dragi, a tko je najstroži teško mi je reći jer su više imali poker face", pojasnila je Klavdija.

Iza nje je i natjecanje u pjevačkom talent šou POP TV-a "Pop stars“ i slovenski mediji su joj tada dali zanimljiv nadimak "Severina iz Bršlina", ali s pjevanjem više ne planira pokušati.

"Još uvijek me znaju zvati Severina. Neću opet pokušati s pjevanjem jer se u tome više ne vidim, prioriteti su mi drugačiji. Kuhanje je nešto gdje želim napredovati a što će vrijeme donijeti to ćemo još vidjeti", priznala nam je.

Klavdija je vlasnica restorana sa svojim suprugom, planira li možda sada početi raditi u svojoj kuhinji?

"Nikada nisam kuhala u profesionalnoj kuhinji pa ni u svojoj", izjavila je.

A što najradije kuha privatno i za koga?

"Svaki dan nešto drugo za obitelj i prijatelje. Moj najveći kritičar je suprug", priznala je Klavdija.

Evo što bi poručila ostalima koji se planiraju prijaviti u MasterChef?

"Neka se prije ulaska dobro pripreme", zaključila je Klavdija.

 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković uživa na pješčanoj plaži s pjenušcem u ruci, a pokazala je i tko joj pravi društvo na odmoru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene