Kako se vama sviđaju?

Zanimljivi natpisi na stražnjicama ovih dviju dama u Bjelovaru krali su pozornost farmera na već tradicionalnom poljoprivrednom sajmu!

Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 7 Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 7 Damir Spehar/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojke na Bjelovarskom sajmu Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 2 Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 10 Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 9 Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 8 Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 6 Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 5 Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 4 Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 3 Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 1 +0 Djevojke na Bjelovarskom sajmu - 7 Galerija

U Gudovcu je danas otvoren jubilarni 30. jesenski sajam, a pažnju svih posjetitelja plijenile su dvije hostese s prigodnim zanimljivim natpisima na svojim stražnjicama.

U Gudovcu pokraj Bjelovara danas je otvoren jubilarni 30. jesenski poljoprivredni sajam.

Uz brojne poljoprivredne atrakcije i izlagače koji su došli predstaviti svoje proizvode, veliku pozornost posjetitelja danas su plijenile i dvije hostese Ivana i Luana.

Plavuša i garavuša po sajmu su nosile crveni i plavi kombinezon od glave do pete, a na njihovim stražnjicama bili su ispisani prigodni natipisi ''Muuu'' i ''Meee''.

Djevojke su još nosile i štikle te šilt kape, a s radoznalim posjetiteljima i izlagačima rado su se fotografirale, a na izložbi stoke čak su i mazile krave i ovce kojima su se izlagači došli predstaviti.

Njihove fotografije možete pogledati u našoj galeriji, a u anketi nam recite i što mislite o odjevnim kombinacijama ovih zgodnih dviju dama.

Kakvi su vama njihovi kombinezoni?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 +27 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Celebrity Lana jurčević javila se iz bolnice, evo kako se nosi s težim životnim periodom: ''Kad ti život da limune, napravi limunadu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene