Pogledajte fotografije!

Dinamovci pobjedu proslavili u društvu boljih polovica i ponosno pozirali s njima na Maksimiru!

Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Luka Stanzl 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji +4 Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Galerija

Dinamovci slave pobjedu protiv Hajduka te ujedno i 23. naslov prvaka Hrvatske, a slavlju su im se na terenu pridružile i njihove obitelji.

U posljednjoj utakmici 36. kola Prve HNL, ujedno i posljednjoj utakmici cijelog prvenstva, Dinamo je na Maksimiru s 3:1 pobijedio Hajduk i u konačnici sa sedam bodova prednosti osvojio naslov prvaka.

Pogledaj i ovo Bruno Petković, Iva Šarić Najveća podrška Rijetke zajedničke fotografije Brune Petkovića i zaručnice Ive, ali za ovo poziranje razlog je ipak bio poseban!

Dinamovi nogometaši odlučili su proslaviti svoju pobjedu te su im se na terenu pridružile i njihove obitelji koje su ih tijekom tekme hrabro bodrile na tribinama.

Na zajedničkim fotografijama nasmiješeno su pozirali s peharom u ruci sa svojim ženama, djecom, roditeljima, a neki i samo s djevojkama. Čak je pao i pokoji trenutak nježnosti, poljubac.

Bruno Petković pozirao je s prekrasnom zaručnicom Ivom Šarić, Dominik Livaković sa zaručnicom Helenom Matić, a Marko Tolić pobjedu je proslavio strastvenim poljupcem sa zaručnicom Gabrijelom Tandarom.

Komnenu Andriću pridružila se cijela obitelj, a posebnu pažnju privukli su njegova preslatka kćer i sinčić. Stefan Ristovski je također pozirao uz suprugu i malenog sinčića.

Mislav Oršić pozirao je sa suprugom Suzanom i dvojicom malih sinova, a Ameru Gojaku u zagrljaj je potrčala supruga Irma s kojom se vjenčao prošli mjesec. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković, Iva Šarić Bruno Petković, Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić +0 Iva Šarić Celebrity Rijetke zajedničke fotografije Brune Petkovića i zaručnice Ive, ali za ovo poziranje razlog je ipak bio poseban!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 +9 Ana Gruica Uglešić - 1 Celebrity Splitska glumica pokazala ubojite trbušnjake i preplanuli ten, poznate Hrvatice imale su joj što za reći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene