Čestitamo!

Upoznajte novu Miss Sporta 2020: Laskava titula pripala lijepoj Amini koja osvaja u bazenu i van njega

Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) +0 Amina Kajtaz (FOTO: Instagram) Galerija

Amina Kajtaz proglašena je novom Miss Sporta Hrvatske 2020. godine.

U zagrebačkom kazalištu Kerempuh izbarana je nova Miss Sporta Hrvatske za 2020. godinu, a ova laskava titula pripala je plivačici Amini Kajtaz.

Amina već slovi kao jedna od najljepših u svijetu sporta, porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, a trenutno pliva za zagrebačku Mladost i živi u Zagrebu nekoliko posljednjih godina.

Pobjeda ju je jako razveselila, na društvenim je mrežama podijelila brojne čestitke koje su joj pristigle, a otkrila je i da se nakon proglašenja uputila ni više ni manje nego u poznati restoran brze hrane. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓐𝓶𝓲𝓷𝓪 𝓚𝓪𝓳𝓽𝓪𝔃 (@aminakajtaz11) on

U bazenu ili izvan njega, Amina mami uzdahe s lakoćom, a kako danas mnogi koriste Instagram za promociju, tako se i ova sportašica bacila u manekenske vode i postala ambasador brojnih brendova.

Javnost ju je pobliže bila upoznala 2016. godine nakon nastupa na Olimpijskim igrama u Riju kada je svojom ljepotom sve ostavila bez teksta.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene