Hit igra

Pomozite DiCapriju da osvoji Oscara (ali pazite da vas šefovi ne vide)

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Što su bolni prsti spram spoznaje da ste pomogli ovom sjajnom glumcu...

Je li napokon kucnuo čas da i Leonardo DiCaprio osvoji Oscara? Upućeni kažu da jest, odnosno da ćemo ga 28. veljače vidjeti nasmiješenog i ponosnog, kako slavi titulu za najboljeg glumca zahvaljujući ulozi u filmu Povratnik.

Pogledaj i ovo Emily Ratajkowski - 5 level pro! Sa sigurnošću možemo reći da ovakvu haljinu još nismo vidjeli, a svaka čast i njoj što ju je odlučila obući jer...

Podsjetimo, DiCaprio je do sada bio nominiran pet puta, od toga triput za najboljeg glumca, međutim uvijek bi mu na kraju padala takva zadaća da čestita nekome od kolega.

Oscar 2016 Nema više dugih govora

Ove su mu godine konkurenti Bryan Cranston (Trumbo), Matt Damon (The Martian), Eddie Redmayne (The Danish Girl) i Michael Fassbender (Steve Jobs), pa ukoliko vas je strah da bi mu ipak netko od njih mogao oteti titulu, postoji način da sirotom Leu ipak pomognete.

Istina, pritom ćete umoriti prste i navjerojatnije polomiti slova G i H na tipkovnici, a ujedno i zaraditi opomenu od šefova na poslu ukoliko vas ulove da nemilosrdno udarate u želji da pobijedite.

Kako bilo, predstavljamo vam video igru Leo's Red Carpet Rampage (kliknite link), zarazno djelo koje su stvorili Bjorn-Erik Aschim i Sam Taylor, te koje nas je prilično namučilo.

Naime, predali smo bitku na sedmoj razini, pa ako u vama ima volje da nas nadmašite i pomognete DiCapriju da makar u virtualnom svijetu dođe do kipića...

View post on imgur.com

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene