Jako emotivno

Nikolina Pišek objavila sadržaj emotivnog pisma koje joj je susjed ostavio pred vratima: ''Kad te dočeka za rastanak!''

Nikolina Pišek Nikolina Pišek Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 6 Nikolina Ristović - 7 Nikolina Ristović - 4 Nikolina Ristović - 5 Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović +20 Nikolina Pišek Ristović Galerija

Nikolina Pišek na svom Instagram storiju podijelila je dirljiv prizor pisma i buketa koji joj je susjed ostavio ispred vrata.

Voditeljica Nikolina Pišek na Instagram storiju podijelila je fotografiju na kojoj se nalazi buket tratinčica i pismo koje joj je susjed ostavio pred vratima, kako je napisala, za rastanak. Pokazala je i sadržaj pisma u kojem je susjed njoj i kćeri Uni zaželio puno sreće u životu i zahvalio joj što je bila predivna susjeda. 

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

''I što je u ovo malo vremena koje si tu bila dovoljno da se u tebi prepoznaju naljepše čovjekove osobine. Ako vas više ne sretnem objema vam želim sve najbolje. Neka vam ovaj skromni buketić uljepša preostale dane ovdje", stoji u pismu. 

Nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, voditeljica vrijeme provodi u Zagrebu s kćerkom Unom, a ovo pismo zasigurno joj je uljepšalo dan. 

Podsjetimo, Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona iz ranije veze kćer Hanu.Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu. 

Nikolina je o svemu šutjela, no nedavno je u jednom postu na Instagramu otvorila dušu. 

"Dogodi se život, nitko te ne pita. Zastane dah i vrijeme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, sasvim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te netko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili obitelj zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili sretni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu riječ, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj vrtićkoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao djeca svakom novom zajedničkom iskustvu. Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dijete, našu djecu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i... onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja ali tvoj. Jer pobjeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće", napisala je Nikolina.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Balmix Natalie Balmix Natalie Balmix Natalie Balmix +14 Natalie Balmix Celebrity Talentirana Hrvatica bila je favorit za pobjedu u srpskom showu, a evo kakvi su joj planovi poslije velikog uspjeha!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene