TELEMACH DONOSI

Backstage s Miom otkriva prve reakcije finalista! „Želim da moj prvi glazbeni duet bude s….“

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić, finalist EON kids izazov Siena Uremović, finalistica +0 Taekwondo klub Marjan Galerija

Backstage s Miom donosi najzanimljivije trenutke iza pozornice.

I za vrijeme snimanja četvrte polufinalne emisije Supertalenta Mia Kovačić tražila je i pronašla najzanimljivije trenutke koje ne možete vidjeti u televizijskom prijenosu.

Zavirila je u garderobu, družila se s plesačicama tijekom priprema, nekoliko puta razgovarala sa voditeljima i otkrila najdražu zanimaciju Igora Mešina.

Za najmlađe natjecatelje Mia je pripremila izazov o animiranim igranim filmovima koji omogućuje EON. S EON-om koji možete aktivirati i na mobitelu Mia je kandidate uhvatila nespremne no ipak su pokazali zavidno znanje o poznatim crtićima koje je moguće pogledati putem EON-a.

EON kids izazov EON kids izazov Foto: Nova Studio

Prva osobna razmišljanja nakon proglašenja, prvih troje finalista podijelili su s Miom - Siena Uremović, Mark Bagarić i predstavnici Taekwondo kluba Marjan Split.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Telemach po najvišim profesionalnim standardima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene