'Nastavk priče'

Još jedan bećarac koji se zamjerio policajki

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dečki iz tamburaškog sastava 'Vranac' također su upali u nevolju u kojoj glavnu ulogu ima pjevač Franjo Sarić i jedna policajka,

Početkom ovog mjeseca najpoznatiji bećar Branimir Čolaković oslobođen je optužbi da je izvođenjem bećarca tijekom folklorne povorke prošlog ljeta uvrijedio policajku koja je osiguravala povorku. A dečki iz tamburaškog sastava 'Vranac' također su upali u nevolju u kojoj glavnu ulogu ima pjevač Franjo Sarić i jedna policajka, a sve se dogodilo zbog stiha 'Nemoj sine, nisu te za snajke, policajke sve su...'

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Danijel Galić) "Ubija kao Kalašnjikov" Nives podigla Celzijuse provokativnim spotom za novu pjesmu "Odj*******": Kome je posvećena?

Tamburaši o upitnom bećarcu: 'Policajka je trebala uzvratiti bećercem'

Ovog puta priča nije završila na sudu jer je riječ o novom spotu za pjesmu 'Neću ti lagat, mala' čiji je autor Hrvoje Bogutovac, dok je scenarist i redatelj odličnog video spota Marko Zeljković (Six Nine Studio).

Spot je sniman u vinkovačkom klubu Vanilla, a uz Franju, u ulozi opasne policajke pojavljuje se Martina Stjepanović.

Prisjetimo se, policajka se našla uvrijeđenom kada je Branimir i KUD u kojem pjeva krenuo sa stihovima 'Mala moja, ti u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se naguzi'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene