Iznenađenje uoči blagdana

Legendarne plave oči vraćaju se na filmske ekrane, novi nastavak kultnog božićnog filma spreman je za emitiranje

Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 3 Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 3 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 1 Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 2 Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 3 Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 4 Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 5 Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 6 Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 7 Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 8 Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 9 Peter Billingsley u filmu ''Božićna priča'' - 10 +9 Peter Billingsley u najavi za novu ''Božićnu priču'' Galerija

Pamtimo ga po nebesko plavim očima u filmu ''A Christmas Story'', a sad se Peter Billingsley vraća u istoj ulozi za novi nastavak!

Peter Billingsley ponovno će glumiti svoju kultnu ulogu Ralphieja u filmu ''Božićna priča''.

Pogledaj i ovo showbuzz Ima se, može se VIDEO Božićni filmovi koji su zaradili BRDO NOVCA

51-godišnji glumac u novoj kratkoj najavi stavlja karakteristične naočale s debelim okvirima na svoje plave oči koje su ostale zapamćene još od 1983. godine.
Na samom kraju kratkog isječka može se vidjeti i Ralphiejev prepoznatljiv osmijeh.

Trailer je obožavatelje ovog filma podsjetio na originalnu verziju prije dugih 40 godina, a novi nastavak ovog filma prikazivat će se na platformi HBO od 17. studenog ove godine.

Još u siječnju ove godine najavljeno je da će se Peter vratiti svojoj prepoznatljivoj ulozi kako bi vodio nastavak vječnog blagdanskog favorita.

Originalna ''Božićna priča'' bila je epizodno djelo smješteno u kasne 1930-e do ranih 1940-ih koje prati devetogodišnjeg Ralphieja dok upravlja školskim i obiteljskim odnosima u izmišljenom gradu u Indiani dok sanja o tome da za Božić dobije pušku Red Ryder.

U toj priči Ralphie s prijateljima doživljava razne nezgode, a u novom nastavku filma Peter će se ponovno susresti s nekim glumcima iz prvog dijela pokušavajući preboljeti smrt njegova oca.

Od ''Božićne priče'', Billingsley je glumio u još nekoliko filmova poput ''Nevolje u raju'' i ''Vilenjak'', a onda se posvetio režiranju.

U svom privatnom životu, Peter je prije dvije godine zaprosio kolegicu Buffy Bains, ali par nije često viđen zajedno pa su se u posljednje vrijeme krenula širiti i šuškanja da više nisu zaručeni.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić i Mia Kovačić Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić +7 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić odgovorila na škakljive upite koje dobiva posljednjih dana: "I dalje je moj, hvala na pitanjima!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +27 Lidija Bačić - 3 Celebrity Lidija Bačić bez teksta ostavlja i fotografijama koje nisu golišave, evo kako su njeni pratitelji reagirali na ovaj prizor

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene