uvijek uz nju

Severina u sigurnom naručju muškarca koji joj povodom posebnog dana poručuje samo jedno: ''Odavde do vječnosti...''

Severina Severina Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severinin 51. rođendan - 4 Severinin 51. rođendan - 3 Severinin 51. rođendan - 1 Severina i Davor Grgin - 4 Severina i Davor Grgin - 5 Severina i Davor Grgin - 6 Severina i Davor Grgin - 8 Severina i Davor Grgin - 9 Severina i Davor Grgin - 10 Ana Maras Hamander, Sandra Perković i Davor Grgin (Foto: Instagram) +25 Severina i Davor Grgin - 1 Galerija

Naša pjevačica Severina danas slavi 51. rođendan, a među prvima joj se s čestitkom javio njezin dugogodišnji prijatelj Davor Grgin, u čijem je naručju pozirala.

Jedna od naših najvećih pjevačkih zvijezda Severina danas slavi 51. rođendan, a među prvima joj je čestitao i njezin dugogodišnji prijatelj.

Pogledaj i ovo Severina i Davor Grgin - 6 Kakvi prizori! Severina se javila s egzotične lokacije na kojoj odmara, a sa sobom je povela i njoj važnog muškarca!

Sevka se našla u naručju Davora Grginakoji ju je grlio s leđa te ljubio u vrat dok je ona zabacila glavu na njega, a on je u opisu kratko poručio što misli o njihovu prijateljstvu.

''Odavde do vječnosti…'' pisalo je.

''Zauvijek, dragi'', odgovorila mu je Severina u komentaru, a drugi su se pridružili srdačnim čestitkama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D@V🅾️R G®️G🖕🏼N (@davorgrgin)

Inače, Severina je s Davorom bliska prijateljica već godinama, a on je i njezin PR menadžer, pa tako zajedno surađuju gotovo svakodnevno.

Grgin svake godine našoj pjevačici poželi najljepše želje za rođendan, a uvijek podijeli i neke njihove neviđene zajedničke fotografije koje prikazuju njihovu bliskost.

Svoj 51. rođendan Severina je proslavila u društvu svojih najboljih prijatelja i bliskih osoba, a u njezinim pričama na Instagramu može se vidjeti i malo atmosfere koju su podijelile njezine prijateljice. Severina je na rođendansku proslavu stigla u ružičastoj haljini koja je istaknula njezinu figuru, a puhala je i u veliku rođendansku tortu s njezinim fotografijama.

Poseban videozapis posvetila joj je i njezina prijateljica Sonja Dvornik, koja je pokazala kako su se zajedno provodile tijekom godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 7 In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 6 In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 5 In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 4 +4 In Magazin: Jadranka Ivaniš Yaya - 3 inMagazin Najveći ponos Rippera i Yaye je kći Lucija, a evo što ona kaže o odrastanju s poznatim roditeljima!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać Neda Parmać - 3 Neda Parmać - 5 Neda Parmać - 2 +14 Neda Parmać Celebrity Naša pjevačica progovorila o problemu s kojim se nosi od mladosti: "Već s 19 godina sam bila na tabletama, nije pomoglo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene