Za nju je vrijeme stalo!

Seve pokazala brutalne trbušne mišiće u badiću, zatečeni fanovi sve su rekli komentarima: ''Ova majka izgleda kao da ima 25 godina!''

Severina Severina Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 +22 Severina - 3 Galerija

Severina ne prestaje oduševljavati fotografijama s Maldiva, a novom objavom u kupaćem kostimu pokazala je svu svoju raskoš.

Severina već danima uživa na Maldivima te pratitelje svakodnevno oduševljava novim fotografijama s beskrajnih pješčanih plaža i kristalno plavog mora.

Pogledaj i ovo Severina Žena uz ženu Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

Međutim, novom fotografijom navela je na pitanje stari li ona uopće. Sevka je pozirala u zelenom kupaćem kostimu, a na fotografiji na kojoj se nije nalazilo ništa osim nje, pijeska i valova pokazala je svoje savršeno isklesane trbušne mišiće i vitko tijelo.

''Mama ŠČ'', napisala je u opisu Severina, a već je otprije poznato da favorizira Let 3 i njihovu kvalifikaciju na Euroviziju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

''Za tebe je vrime stalo'', napisala joj je prijateljica Sonja Dvornik, a svi ostali mogu se samo složiti s njom.

''Šča izgledaš!'' pohvalila ju je dizajnerica Matija Vuica.

''Ščavršeno tijelo'', ''Savrščenstvo'', nastavili su se ostali komentari kombinirajući novu frazu ''ŠČ'', a ostali pratitelji nisu prestali hvaliti njezine mišiće i tijelo s 50 godina.

''Pa, ja ovakve trbušne nisam imala ni s 20 godina!'' dodala je jedna pratiteljica.

''Ova majka izgleda kao da ima 25 godina!'' složila se druga.

Inače, Severina je na Maldivima proslavila sinov rođendan, ali i rođendan svojeg menadžera Tomice, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je također na društvenim mrežama.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 1 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 2 Marica Pellegrinelli Marica Pellegrinelli +13 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bili su par iz bajke i svi su ih obožavali, a onda su procurili detalji koje nitko nije očekivao: "Pristala sam da mu ugodim"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Nuttall i Andrew Buchan - 2 Amy Nuttall i Andrew Buchan - 3 Amy Nuttall i Andrew Buchan - 1 Leila Farzad - 2 +7 Leila Farzad - 1 Celebrity Glumicu slomila suprugova nevjera, odao ga seksi poklon koji je pronašla: ''Odmah je znala da nije za nju!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene