Sve će proći bez njih

Harry i Meghan propuštaju važan događaj koji svi jedva čekaju, zabrana koju su dobili stigla očekivano?

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i princ William Princ Harry Princ Harry +11 Princ Harry i Kate Middleton Galerija

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i vojvoda od Yorka vjerojatno se neće pridružiti kralju i kraljici na balkonu tijekom krunidbe kralja Charlesa III.

Najnovije informacije iz Buckinghamske palače govore kako se princ Harry i Meghan Markle te princ Andrew neće smjeti pridružiti kraljevskoj obitelji na balkonu nakon krunidbe kralja Charlesa III.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Novi kralj i njegova supruga nakon ceremonije stat će na poznati balkon kako bi pozdravili narod, a njima će se pridružiti i ostatak najbliže kraljevske obitelji, ali bez Harryja i Andrewa.

Princ Andrew odstupio je sa svoje službene dužnosti nakon optužbi za seksualno zlostavljanje u studenom 2019. godine.

Princ Harry i Meghan Markle sada se smatraju odbjeglim članovima obitelji nakon Harryjevih memoara ''Spare'' koje je objavio prošli mjesec te otkako su zajedno otišli živjeti u Ameriku.

Zanimljivo je da će krunidba Charlesa biti 6. svibnja, na Archiejev rođendan. Meghan i Harry trebali bi na taj datum biti prisutni u Londonu, ali oči javnosti neće ih gledati u službenom protokolu, pišu britanski mediji.

Mnoge zanima kako će se dotad razvijati i situacija nakon objave Harryjevih memoara, koji su potaknuli niz reakcija diljem svijeta, a u kojima se Harry oštro okomio na svoju britansku obitelj.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić +29 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari samo u bodiju uskočila u snijeg, fanovi se ozbiljno zabrinuli: ''Pokrij guzu, prehladit ćeš se!''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Toma Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 5 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 6 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 3 +5 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 2 Zanimljivosti Evo tko su i kako danas izgledaju djeca Tome Zdravkovića, na oca imaju različita sjećanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene