Ista je!

Bivša hrvatska skijašica Nika Fleiss pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, evo gdje je već dočekala Novu!

Nika Fleiss - 6 Nika Fleiss - 6 Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Fleiss - 7 Nika Fleiss - 5 Nika Fleiss - 4 Nika Fleiss - 1 Nika Fleiss - 6 Nika Fleiss - 5 Nika Fleiss - 4 Nika Fleiss - 3 Nika Fleiss - 2 Nika Fleiss - 1 +13 Nika Fleiss - 3 Galerija

Bivša skijašica Nika Fleiss uživala je na dočeku Nove godine u podne u Samoboru, svi bi se složili da s godinama izgleda sve bolje.

Bivša skijašica Nika Fleiss uživala je na dočeku Nove godine u Samoboru koja se tamo tradicionalno slavi u podne.

Pogledaj i ovo Nika Fleiss (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) ovakvu je još nismo vidjeli! Naša bivša skijašica osvanula u neočekivanom izdanju, a uz originalne fotografije stavila je i prigodan opis: ''Ja kao superjunakinja''

Nika je stigla u bijelom sakou koji je smirila tamno crvena nijansa ruža na usnama, a ostala je vjerna svojoj frizuri koju nosi već godinama.

Nika je nakon uspješne karijere u skijanju nestala iz javnosti i posvetila se privatnom životu, a 2018. godine njeno je ime bilo okaljano skandalom zbog dugovanja njene firme.

Ipak, 2020. godine Nika se posvetila svojoj velikoj ljubavi koja nije skijanje, već životinje.

Završila je tečaj za uređivanje pasa, pa ćete je tako često moći vidjeti i sa škarama u rukama. Kaže da je to itekako zahtjevan posao i ima strahopoštovanje prema njemu, a sve ovo ju je podsjetilo ju je na vrijeme kada je kao dijete maštala da će biti veterinarka.

"Kada malo čovjek dođe bliže struci, onda vidi neke stvari. Meni bi srce puklo svaki put kada se ne bi moglo pomoći. To su najčešća bića s kojima ja živim i imam suživot od malih nogu. Danas živim s tri pasa i jednom mačkom. Jednostavno to što ti četveronošci daju, na dvije noge se još nije našlo", istaknula je bivša skijašica.

Bivša skijašica tad je za In magazin progovorila i o budućnosti, odnosno djeci i obitelji. "Niti ja sebi stvaram pritisak, doći će prirodno ako mora doći, ako neće neće. Bez ljubavi se ne može živjeti ako se mene pita. Čovjek ju može naći u svakakvim stvarima, ne moraju to biti samo ljudi", zaključila je Nika.

Prošle godine Nika se pokušala ubaciti i u političke vode pa se kandidirala za gradonačelnicu Samobora.

Već nekoliko mjeseci Nika je navodno pronašla i ljubav u Marinu Dolini. Zaposlen je kao kapetan u sklopu San Lorenzo Yacht Groupa, a prije toga diplomirao je na Pomorskom fakultetu u Splitu.

Nikina prva ljubav bio je Michael Lucatelli, francuski trener freestyle skijanja. Oženili su se 2009., a njihova je ljubav trajala samo par mjeseci. Prije negoli se udala za Michaela, Nika je bila u vezi sa Zagrepčaninom Lukom Šesnićem.

2011. godine ušla u ljubavnu vezu s vozačem relija Danielom Šaškinom. Međutim, i njihova se veza raspala nakon nekoliko godina.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 1 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 2 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 3 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 4 +17 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 5 Celebrity Naš bivši reprezentativac posljednji je dan 2022. godine proveo u društvu svojih najmilijih, a na znatiželjne poglede nije se osvrtao

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger - 6 Snježana Schillinger - 9 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 2 +28 Snježana Schillinger - 8 Celebrity Snježana Schillinger na egzotičnoj će lokaciji dočekati Novu, ali probleme joj je nakratko stvorio suprug!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene