zaljubljeni od 2016.

Larisa Lipovac Navojec nakon dugo vremena u javnom izlasku s partnerom, nemamo ih često priliku vidjeti zajedno

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 4 Larisa Lipovac Navojec - 3 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 3 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 1 Larisa Lipovac Navojec i Goran Navojec - 4 Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec - 1 +21 Larisa Lipovac Navojec - 2 Galerija

Larisa Lipovac Navojec stigla je na premijeru filma Tarika Filipovića u društvu svog partnera Hrvoja Jelinčića, kojeg nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

Naša plesačica i članica žirija ''Plesa sa zvijezdama'' Larisa Lipovac Navojec stigla je na premijeru filma Tarika Filipovića "42 sekunde''.

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec - 3 to je to! Larisa Lipovac Navojec pored zgodne pratnje s kojom se pojavila osmijeh s lica nije skidala, a i pogledi su sve govorili

Larisi je na crvenom tepihu društvo pravio njezin partner DJ Hrvoje Jelinčić, kojeg nemamo priliku često vidjeti u javnosti, a s našom je plesačicom u vezi već sedam godina.

Lipovac je za ovu prigodu odlučila odjenuti bež haljinu s dugim rukavima koja je padala do ispod koljena, a na to je kombinirala i bež sandale i punđu. Njezin partner bio je u opuštenom izdanju te je nosio traperice, majicu, sako, tenisice i šilt-kapu.

Inače, Hrvoje je od Larise mlađi šest godina, ali ovaj par to nimalo ne sprječava da uživaju u svojoj ljubavi, koja traje od 2016., godinu dana nakon što se Larisa rastala od našeg glumca Gorana Navojca.

S Goranom Larisa ima i jedno dijete, sina Grgura.

Vezu s Hrvojem, poznatim i pod imenom DJ hrwoE, Larisa je ispočetka tajila, no više ne krije koliko je zaljubljena.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle +27 Meghan Markle Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 +30 Severina - 2 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene