prava filmska priča

Danijela Martinović otkrila pokoji detalj o novom muškarcu kojeg ljubi: ''Neobične okolnosti spojile su dvoje potpunih stranaca, prolazimo lijepe trenutke''

Danijela Martinović Danijela Martinović Livio Andrijic / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Petar Grašo - 4 Danijela Martinović i Petar Grašo - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 9 Danijela Martinović i Petar Grašo - 8 Danijela Martinović i Petar Grašo - 6 Danijela Martinović i Petar Grašo - 5 Danijela Martinović i Petar Grašo - 4 Danijela Martinović i Petar Grašo - 7 +21 Danijela Martinović i Petar Grašo - 3 Galerija

Domaćim je medijima poput munje odjeknula vijest da Danijela Martinović ljubi novog muškarca u svome životu, a mi smo izdvojili sve Danijeline ljubavi s kojima nije pronašla sreću.

Pjevačica Danijela Martinović otkrila je sretne vijesti koje su njezini obožavatelji, ali i ostatak javnosti dugo čekali. Za Gloria.hr potvrdila je kako već godinu dana ljubi novog muškarca, a srce joj je ukrao kriminalistički inspektor Josip Plavić.

Pogledaj i ovo Petar Grašo Doznaje IN Magazin! Petar Grašo za IN Magazin potvrdio sretnu vijest: Hana je opet trudna, čekaju drugo dijete!

''Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove'', rekla je Danijela te dodala da je ova njezina ljubavna priča vrijedna filmskog scenarija. 

''Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji dotad nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena'', otkrila je za Gloriju. 

Međutim, iste snove i poglede na život Danijela nije dijelila sa svojim bivšim ljubavima.

Danijelin prvi suprug i velika ljubav bio je pjevač Marko Perković Thompson.

Između Danijele i Thompsona rodila se ljubav 1992. godine kad su snimili pjesmu ''Potonut ću''. Pjesma nije izašla ni na jednom albumu Magazina, ali ju je objavio Thompson na albumu ''Moli mala'' iz 1992. Vjenčali su se u tajnosti 1995. u crkvi sv. Dominika u Splitu, a razveli tri godine kasnije. Ni on ni Danijela nisu željeli nikada pretjerano govoriti o braku. Zanimljivo je kako je Marko u vrijeme dok je bio s Danijelom u braku upoznao i svoju sadašnju suprugu Sandru, a kako bi se vjenčao s njom, trebao je dobiti crkveno poništenje braka s Danijelom. Prvi pokušaj poništenja bio je odbijen, a 2005. godine je crkveni sud u Splitu poništio njihov brak te se u crkvi odvila prava brakorazvodna parnica.

''Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u crkvi. I Marko i ja smo došli sa svojim svjedocima, koji su svjedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da ja svojeg supruga nisam tukla, da nije istina da svjesno nisam željela djecu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak. Ljudi su na osnovi svega toga zaključili da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu. Nije tajna da volim Petra Grašu. Cijelim svojim bićem stojim iza te ljubavi. Smatram da je to najvažnije'', rekla je jednom Danijela.

A muškarac s kojim je Danijela provela većinu svog života bio je također pjevač, Petar Grašo.

Danijela i Grašo upoznali su se 1995. godine, kada je Danijela na Dori pobijedila s pjesmom ''Svileni''.

''Ja sam gledao taj njihov stol, nisam ih tada poznavao... Zdenko Runjić, Oliver i ja sjedili smo i ja sam gledao taj stol i mislim si: 'Sad su ti neki Huljići pobijedili. Vidi ovu malu plavu koja pjeva 'kiki-riki-miki-moj'. Meni tu ništa nije bilo jasno. Na kraju je ta 'mala' već 22 godine moja djevojka'', ispričao je jednom Grašo.

Međutim, nakon 24 godine njihova je ljubav pukla, a u ta dva desetljeća par nikada nije stao pred oltar. O njihovu prekidu počelo se šuškati 2021. godine, a u javnosti se sve brzo razlučilo nakon što je Grašo viđen s novom djevojkom Hanom Huljić, s kojom sada ima i dijete.

U javnosti su kružile brojne priče oko razloga njihova prekida, ali Danijela i Petar nikada nisu otkrili što se točno dogodilo.

Podsjetimo, Grašo je prije godinu dana stao pred oltar s Hanom Huljić, a u ljeto prošle godine na svijet je stigla i malena Alba.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 +26 Meghan Markle Celebrity Harry i Meghan prvi put uhvaćeni skupa od izlaska njegove knjige, i to samo dan nakon novih odbijenica s kraljevskog dvora

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 +25 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela Martinović opet ljubi, evo tko je njezin novi muškarac: ''Sve je započelo neplanirano, ali moralo se dogoditi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene