član poznate obitelji

U braku je 26 godina, pravi je obiteljski čovjek, a cijelu karijeru je u sjeni svog puno slavnijeg i bogatijeg brata

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

William Baldwin, koji glumi u seriji "Northern Rescue", je treći najstariji od braće Baldwin. Najslavniji Alec Baldwin je najstariji, a nakon njega slijede Daniel, William i na kraju Stephen te se svi bave glumom. Imaju i dvije sestre.

William Baldwin (57) dio je poznate obitelji Baldwin, a javnost ponekad zbuni koliko je braće u tom "glumačkom klanu" kako ga nazivaju. 

Pogledaj i ovo Alec Baldwin Istraga se nastavlja Nova izvješća stručnjaka za oružje Alecu Baldwinu opet bi mogla stvoriti probleme: ''Okidač je povučen...''

William, koji češće koristi nadimak Billy, igra jednu od glavnih uloga u seriji "Northern Rescue" koja je dobila dobre ocjene gledatelja i kritičara. U središtu radnje je John West, zapovjednik u Jedinici za traganje i spašavanje kojeg je utjelovio Baldwin. Kada mu iznenada umre supruga od teške bolesti koja nije na vrijeme dijagnosticirana, on se s kćerima i sinom preseli u Turtle Island Bay na prijedlog sestre pokojne žene. 

Emotivna drama je dobila brojne pozitivne komentare gledatelja, iako su pojedinci nezadovoljni odabirom Williama za ulogu oca. Ipak, većinu zanima hoće li biti druge sezone serije, a na to se pitanje još čeka odgovor. 

William, koji je najpoznatiji po psihološkom hororu "Tanka linija smrti" iz 1990. u kojem glumi s Kieferom Sutherlandom, Julijom Roberts i Kevinom Baconom, je treći najstariji od braće Baldwin. Naime, najslavniji Alec Baldwin (62) je najstariji, a nakon njega slijede Daniel (60), William i na kraju Stephen (54) te se svi bave glumom. 

U njihovoj sjeni su ostale sestre Elizabeth Keuchler koja je sa svojih 66 godina najstarija i poznata je po humanitarnom radu te Jane Sasso (56) koja je bivša glumica. Inače, četvorica braće i dvije sestre su djeca učitelja Alexandera Baldwina, koji je preminuo 1983. od karcinoma pluća, i 91-godišnje Carol M. Baldwin koja je preživjela rak dojke i posvetila je život pronalasku lijeka za tu tešku bolest. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Baldwin (@thebillybaldwin)

Inače, William je 1995. u braku s pjevačicom Chynnom Phillips (52) te imaju kćeri Jamison (20) i Brooke (16) i sina Vancea (18), a njegovo bogatstvo se procjenjuje na šest milijuna dolara. Puno je manje u fokusu javnosti od njegovog brata, glumca i komičara Aleca koji ima imovinu vrijednu 60 milijuna dolara i početkom rujna je dobio peto dijete sa 26 godina mlađom suprugom i kolegicom Hilarijom Baldwin.

Alec je poznat i po prvom braku s glumicom Kim Basinger s kojom je ima kćer Ireland Baldwin (25). S Ireland se često javno obračunavao zbog njenih golišavih fotografija na Instagramu, no tvrdi da su u dobrom odnosu u posljednje vrijeme.

Drugi Williamov brat Stephen je otac manekenke Hailey Baldwin (24) koja je od 2018. udana za poznatog pjevača Justina Biebera (26). Brakom je donijela više medijske pozornosti obitelji Baldwin. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +0 Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Celebrity Ima 66 godina, a izgleda kao djevojčica: Osmijeh joj je glavni adut, ali za ovakvu figuru treba jako puno odricanja  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene