svaka čast!

Ima 66 godina, a izgleda kao djevojčica: Osmijeh joj je glavni adut, ali za ovakvu figuru treba jako puno odricanja

Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +0 Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Galerija

Christie Brinkley objavila je nekoliko fotografija s tropskog odmora, a sve je oduševila svojim mladolikim izgledom.

Američka manekenka, glumica i poduzetnica Christie Brinkley uživa sa svojom obitelji na tropskom odmoru na popularnoj destinaciji Turks i Caicos, a redovito dijeli i sa svojih 662.000 pratitelja avanture koje doživljava.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley i Padma Lakshmi ma je li moguće? Nikad ne bi pogodili koliko zapravo ove dvije prekrasne žene imaju godina, svojim mladolikim izgledom svaki put sve ostave u nevjerici!

66-godišnja manekenka izgleda senzacionalno na fotografijama u crnom badiću, a malo tko bi joj dao toliko godina. Brojni pratitelji napisali su joj u komentarima da izgleda poput curice te su je zamolili da im otkrije tajnu svog sjajnog izgleda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley)

Christie su nekad nazivali jednom od najseksepilnijih i najljepših žena svijeta, a otkrila je i kako se tek nedavno zaljubila u plivanje. "Plivanje mi je sjajna rehabilitacija i odlična zabava. Dobro mi dođe zbog problema s kukovima, a nadam se da ćete svi pokušati roniti i plivati jer more zaista liječi", poručila je nedavno Brinkley svojim fanovima.

Zaštitni znak ove ljepotice oduvijek su bili plava kosa u loknama, široki osmijeh koji rijetko skida s lica te vitko tijelo. Svoj izgled duguje pravilnoj prehrani, pozitivi i kvalitetnom snu, kao i vježbanju u teretani, plivanju i skijanju. Ipak, za njega je djelomično zaslužan i botoks, ali koji ubrizgava u vrat, a ne u čelo, a uz to odlazi i na laserske tretmane pomlađivanja nogu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene