Jeste li gledali već?

Ne stišava se uzbuđenje oko novog romantičnog filma koji je sve osvojio, evo zašto svi kažu da je najbolji od svih!

Film Ljubav na prvi pogled Film Ljubav na prvi pogled Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Film Ljubav na prvi pogled +0 Film Ljubav na prvi pogled Galerija

Film "Ljubav na prvi pogled" osvojio je gledatelje koji ga ne prestaju hvaliti i pričati da je to najbolja romantična komedija svih vremena.

Ovih se dana ne stišava uzbuđenje oko novog filma "Ljubav na prvi pogled" koji je stigao na Netflix, a kojeg su gledatelji proglasili najboljim filmom ikad na toj popularnoj platformi.

U glavnoj ulozi, našao se 32-godišnji glumac Ben Hardy i 28-godišnja Haley Lu Richardson, a priča prati par koji se upoznaje na letu iz New Yorka za London, nakon čega gube kontakt na carini prije nego što se sudbina umiješa i ponovno ih spoji.

Film koji je režirala Vanessa Caswill, unatoč osrednjim ocjenama kritičara, zaradio je impresivnih 81% ocjena na Rotten Tomatoes.

"Ljubav na prvi pogled je bio dobar, usuđujem se reći jedan od najboljih Netflixovih filmova ikada", "Ovaj film Ljubav na prvi pogled na Netflixu jedan je od najboljih romantičnih", "Upravo sam završila s gledanjem najbolje romantične komedije koju sam gledala nakon dugo vremena", "Ljubav na prvi pogled na Netflixu vjerojatno je jedan od najboljih romantičnih filmova koji su nedavno izašli", "Upravo sam gledao Ljubav na prvi pogled na Netflixu i o moj Bože bilo je tako slatko! Ovo je upravo ono za čim sam žudio!!! Slatki prvi susret?? Scena u zračnoj luci i scena leta?? Oliver i Hadley su preslatki", "Ljubav na prvi pogled je vjerojatno najbolji film koji je Netflix ikada napravio. Sjajna glumačka postava, fantastičan tekst, prekrasna kinematografija. Bravo", neki su od komentara s društvenih mreža.

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Nine Badrić - 3 Stan Nine Badrić - 2 Stan Nine Badrić - 1 Nina Badrić - 2 +27 Nina Badrić - 3 Zanimljivosti Nina Badrić pokazala je detalje svog doma u Zagrebu, pogledajte kako je uredila svoju oazu mira u metropoli!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kaz Crossley - 10 Kaz Crossley - 8 Kaz Crossley - 7 Kaz Crossley - 6 +26 Kaz Crossley - 5 Celebrity Ova je ljepotica zbog snimke na kojoj se drogira završila u zatvoru, ali sada uživa u svakom slobodnom trenutku

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene