druga sezona

Uskoro se vraća stravična priča o kući punoj duhova koja je oduševila Stephena Kinga i Quentina Tarantina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastavak hvaljene horor-serije "The Haunting of Hill House" svjetlo dana će ugledati u listopadu ove godine, a otkriveno je nekoliko detalja.

Serija "The Haunting of Hill House" jedna je od najpopularnijih na Netflixu u posljednje vrijeme, a puliku je osvojila svojom vrhunskom horor pričom. Producenti koji stoje iza serije otkrili su još prošle godine kako spremaju drugu sezonu, a poznat je i datum, kao i još nekoliko detalja.

Pogledaj i ovo Serija ''One Day'' - 4 Jeste li ju već pogledali? Rone se suze zbog ove serije: ''Nikad nisam toliko plakala, obožavam svaku minutu''

Radnja prve sezone serije temelji se na romanu Shirley Jackson iz 1959. godine, a prati američku obitelj Crain u nekoliko etapa njihovih života. Knjiga je prilagođena novijem vremenu, a rezultat je zastrašujuć, i to dolsovno. Michiel Huisman, Elizabeth Reaser, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, i Victoria Pedretti utjelovili su obitelj Crain koju progone duhovi kuće u koju su se privremeno uselili. Kuća obitelji Hill za koju se brinu ostavit će na njima neuništive posljedice koje ih progone i nakon što zasnuju vlastite obitelji, puno godina kasnije.

Nadnaravni događaji toliko su oduševili publiku da su mnogi seriju ocijenili kao jednu od najbolje prikazanih horor priča na televiziji. Na nju je reagirao čak i legendarni redatelj Quentin Tarantino koji je rekao u jednom intervjuu da je upravo "The Haunting of Hill House" bez sumnje njegova najdraža serija na Netflixu. S njim se složio i kralj horora, autor Stephen King, koji je rekao da je serija privukla toliko pažnje da ju je pogledao i oduševio se, a on inače ne mari za televizijom.

Druga sezona fokusirat će se na drugu priču, a drugačije će se i zvati - "The Haunting of Bly Manor". Glumačka postava će biti drugačija, no producenti su najavili kako će se nekoliko glumaca iz prve sezone pojaviti i u nastavku. Kako će sve izgledati otkrit ćemo 31. listopada ove godine kada će serija biti objavljena na Netflixu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) +3 Sienna Miller (Foto: Getty Images) Celebrity Ljepotica poznata po skandalima iznenadila pojavom: Šetala u hlačama nalik pidžami, a majicu zadigla nasred ulice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene