nije sve išlo po planu

Prošlo je 15 godina od hit-filma koji je proslavio ovu lijepu glumicu, govorilo se da je nova Meg Ryan, a onda je sve krenulo nizbrdo

Katherine Heigl Katherine Heigl Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Film Film Film +0 Katherine Heigl Galerija

Katherine Heigl bila je na vrhuncu slave kada je prije 15 godina snimila film "Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta" no nakon toga stvari su za nju krenule nizbrdo.

Jedna od omiljenih romantičnih komedija "Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta" premijerno je prikazana prije 15 godina, a i dandanas ima svoje gledatelje i obožavatelje, baš kao i njezina glavna glumica Katherine Heigl, iako nije uvijek bilo tako.

Pogledaj i ovo showbuzz Loš potez KAD SVE KRENE NIZBRDO Bahatost ih je stajala karijere!

Otkako je film postao pravi hit, njegovi su glumci krenuli u različitim smjerovima i procurili su i detalji koji dotad nisu bili poznati javnosti. Tako je Katherinina reputacija bila naglo narušena nakon što se pročulo da je teška za suradnju i nakon što je ružno govorila o svojim projektima "Uvod u anatomiju" i "Knocked up", u kojima je kasnije glumila.

To je utjecalo i na njezine daljnje angažmane i postala je prilično omražena u glumačkom svijetu, no uspješne uloge ostvarila je u filmovima "Zalomilo se" i "Gola istina". Pojavila se i u seriji "Face" te "Ulica krijesnica", koja je snimljena prema istoimenom bestselleru Kristin Hanne. Zanimljivo je kako se pričalo da joj je suđeno da postane sljedeća Meg Ryan, no takav uspjeh svoje starije i slavnije kolegice ipak nije postigla.

Glumica koja je glumila njezinu mlađu verziju Peyton List ostvarila je uspješnu karijeru kao Disneyjeva zvijezda, a drugi su bili dio nekih od hit-serija, pa je tako James Marsden glumio u Westworldu, dok je Malin Akerman glumila u "Rebootu".

Katherine je od 2007. u braku s glazbenikom Joshom Kelleyjem te imaju dvije kćeri i jednog sina, zbog kojih je 2010. godine napustila Hollywood i odlučila se za miran život u državi Utah. Tada je progovorila o svom padu priznajući da se u nekim trenucima ponašala ružno prema kolegama.

"Karijera mi se vinula u zrak kada sam bila u dvadesetima i neću poricati da sam tada bila arogantna. Osjećala sam se prilično nedodirljivo i lijepo na vrhu svijeta. Imala sam osjećaj da sam jako naporno radila da to postignem, pa bih stvarno uživala. I sada, ponekad kada pogledam naslovnice časopisa za koje sam pozirala u to doba, i pomislim 'djevojko, spusti to malo niže'. Svi se ponašaju kao šu*ci u tim godinama", izjavila je za TV Guide in.

Prije nekoliko godina zbog svojeg se ponašanja javno ispričala, a 2016. godine gostovala je u emisiji Howarda Sterna SiriusXM i tvrdila da je napravila veliku pogrešku na setu serije "Uvod u anatomiju" .

"Otišla sam do Shonde Rhimes i rekla da mi je jako žao zbog mojega ponašanja", otkrila je.

Ubrzo nakon isprike Katherine je ponovno počela dobivati nove poslovne prilike, pa tako i ulogu Samanthe Wheeler u seriji "Face" 2018. godine i dosegla je novi vrhunac popularnosti ulogom u "Ulici krijesnica" 2021. godine.

"Bio je to kao začarani krug i javna sramota. Čak sam doživjela malo javnog maltretiranja i shvatila sam to stvarno, stvarno osobno. Nisam znala koliko vrijedim", rekla je za The Telegraphov časopis Stella i priznala kako borila s mentalnim zdravljem. 

Njezini problemi došli su čak do točke u kojoj se osjećala kao da bi radije bila mrtva i shvatila da treba zatražiti pomoć od svojih voljenih.

"Zamolila sam mamu i muža da mi pronađu mjesto gdje bih mogla otići i koje bi mi moglo pomoći jer sam se osjećala kao da bih radije bila mrtva", priznala je.

Danas svojoj majci zahvaljuje što joj je pomogla u teškoj fazi njezina života, započela s terapijom koja joj je pomogla s tjeskobom i naposljetku je počela uzimati lijekove.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 5 +23 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Golišavo izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Prozirna tkanina otkrila je više od očekivanog, nemoguće je bilo ne okrenuti se za njom!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 +30 Jelena Perčin - 4 Nekad i sad Nesretne ljubavi i tragičan gubitak prijateljice nisu ostavile traga na izgledu Jelene Perčin, a pogledajte kako se naša glumica mijenjala tijekom godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene