Samo za najhrabrije

'Zla smrt' dolazi - najstrašniji horor ikada snimljen!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan od najkultnijih horora svih vremena – Zla smrt (Evil Dead) ovoga se svibnja vraća u novoj viziji producenata originalnog klasika.

Riječ je filmu 'Zla smrt', jednom od najstrašnijih filmskih iskustava ikada snimljenih u režiji debitanta Fedea Alvareza u kojem su glavne uloge ostvarili Jane Levy, Shiloh Fernandez, Lou Taylor Pucci, Jessica Lucas i Elizabeth Blackmore. Scenarij za film potpisuju sam redatelj Fede Alvarez, Rodo Sayagues i Diablo Cody, dobitnica prestižne nagrade Oscar za scenarij filma Juno.

Pogledaj i ovo showbuzz UPOZORENJE: Nije za mlađe od 18! Najstrašnije filmsko iskustvo koje ćete ikad doživjeti!

>> Evo kako bi mogla izgledati 2073. godina na Zemlji!

Ekskluzivno na portalu dnevnik.hr pogledajte prilog o snimanju filma u kojoj redatelji Fede Alvarez i Sam Raimi (redatelj kultnog klasika iz 1981. godine) objašnjavaju što ih je inspiriralo da snime novu verziju nezaboravne priče na još strašniji način nego je to učinio original. Prema najavi očigledno se radi o filmu kojeg ljubitelji horora nikako ne smiju propustiti!

O hororu

Petero dvadesetgodišnjaka dolaze u osamljenu kolibu u šumi kako bi pomogli svojoj prijateljici koja se bori protiv ovisnosti. Uskoro jedan od njih pronađe knjigu mrtvih, a nakon što ju otvori i počne dešifrirati ne znajući privuče skrivene demone iz obližnje šume koji redom započnu opsjedati njihove duše. Ipak, jedan od njih ostati će nedirnut i borit će se za vlastiti život do samoga kraja...

Film Evil Dead: Zla smrt u hrvatska kina stiže 2. svibnja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene