Ključ zločina?

UŠAO JE U BiH BEZ DOKUMENATA - biti će izručen Srbiji ako to zatraže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pripadnici policije u Brčkom uhitili su u subotu ujutro srbijanskog državljanina Nebojšu Rojka zvanog Vihor.

Šef ureda za strance u Brčkom Jovan Stojičić rekao je za 'Blic' da je Rojko u BiH ušao bez dokumenata, zbog čega je prebačen u centar za imigrante u Istočnom Sarajevu, gdje će službeno biti utvrđen njegov identitet.

Pogledaj i ovo showbuzz Imao pomagače Poznat ubojica ubijene pjevačice! USKORO UHIĆENJE

Kako je objasnio Stojičić, tek kada se utvrdi identitet Rojka, može biti donijeta odluka o izručenju. Ukoliko se utvrdi da Rojko nema državljanstvo BiH, onda će biti izručen Srbiji čim Srbija službeno uputi zahtjev o izručenju. To bi se moglo dogoditi u narednih nekoliko dana.

'On je uhićen i priveden u policiju nakon čega je nad njim izvršena kriminalistička obrada', rekao je glasnogovornik Policije Brčko Distrikta Halid Emkić. Pojasnio je kako je Rojko uhićen u brčanskom naselju Grbavica, a nakon ispitivanja je predan Službi za poslove sa strancima BiH.

Osumnjičeni Rojko, koji je u bijegu nakon brutalnog ubojstva srbijanske pjevačice, predan je Službi za poslove sa strancima nakon čega će biti odveden u Imigracijski centar BiH.
Za njim srbijanske vlasti nisu raspisale tjeralicu, nego je uhićen na temelju medijskih navoda, naveli su iz Službe za poslove sa strancima.

Nebojša Rojko zvani Vihor je pobjegao kada je policija upala u njegov dom, koji se nalazi u naselju Crvenka u Beogradu, samo nekoliko stotina metara od mjesta gdje je ubijena Jelena Marjanović. Od tog trenutka srbijanska policija intezivno traga za njim. Nesretna pjevačica je ubijena na jednome nasipu u Beogradu a ubojica joj je, prema navodima srbijanskih medija, smrskao glavu bejzbol palicom.

Nebojšin otac dao je izjavu za 'Telegraf.rs'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene