Redatelj ga se jako srami

NAJGORI FILM U POVIJESTI vidjelo je samo 7 osoba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Postoje manje ili više loši filmovi koje pogledamo samo jednom i onda ih zaboravimo, ali postoji i jedan film koji je toliko loš da je ušao u povijest.

Ovaj film toliko je loš da ga je njegov redatelj zaključao u 'bunker' odmah po završetku snimanja. 'The Day The Clown Cried' snimljen je 1972.  godine, a potpisuje ga slavni komičar iz 50-tih Jerry Lewis. S obzirom na to da je film vidjelo damo sedam osoba, teško je dokučiti što ga čini baš toliko lošim da nikada nigdje nije prikazan.

Pogledaj i ovo showbuzz Nijedna pozitivna ocjena Film Eddieja Murphyja najgori u povijesti

 

Bez obzira na to, film je pronašao svoje mjesto, uz neka od najboljih filmskih ostvarenja u povijesti, u Nacionalnom filmskom registru. Ostaje nejasno zašto su uopće željeli taj film. Jedino objašnjenje je da je uistinu toliko loš da može poslužiti kao primjer kako film ni u ludilu ne treba snimiti. 

Teorija zavjere - filmom 'Isijavanje' priznao je lažiranje slijetanja na Mjesec

Jasno, s vremenom se oko ovog filma stvorila svojevrsna legenda i mnogi su ga filmaši željeli pogledati kako bi shvatili zbog čega je toliko loš. Možda je već i sam izbor teme film problematičan, radi se o komediji holokausta. Priznajemo, ne zvuči baš previše smiješno.

Lewis je osobno donirao jednu kopiju filma registru, ali pod uvjetom da sljedećih deset godina ne smiju film ni jednom prokazati. Lewis će tada (ako poživi toliko, a nadamo se da hoće) imati 99 godina i vrlo vjerojatno mu više neće biti važno što o filmu misle kolege.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene