Drastična promjena imidža!

Povratak fatalne Barbi iz Farme: Toliko je smršavjela da ćete ju jedva prepoznati!

Tomislav Crnčević, Barbara Peterčić (FOTO: Pixsell) Tomislav Crnčević, Barbara Peterčić (FOTO: Pixsell) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Peterčić (Foto: Facebook) Tomislav Crnčević, Barbara Peterčić (FOTO: Pixsell) +0 Barbara Peterčić (FOTO: Facebook) Galerija

Barbara Peterčić i Tomislav Crnčević prošle su godine pažnju plijenili ljubavnim zavrzlamama pred kamerama reality showa Farma.

Barbara Peterčić i Tomislav Crnčević natjecatelji su koji su obilježili prošlogodišnju sezonu Farme.

Pogledaj i ovo Maja Milišić i Roberto Levak (Foto: PR) Nesuglasice na farmi Roberto poručio Maji: "Bahata si i bezobrazna, ja to ne volim, to me odbacuje!"

Već na početku samog realityja svidjeli su se jedno drugome, a pred kamerama showa pala je i prosidba. Ipak, njihova ljubav nije potrajala pa su zaruke raskinuli nekoliko mjeseci kasnije, i to pričama o zlostavljanju i optužbama na račun onog drugog.

A ako je suditi prema Barbarinom profilu na Facebooku, bivša sudionica Farme nakon svega se odlučila posvetiti sebi. Naime, na račun njezina izgleda nižu se brojni komplimenti jer je smršavjela do neprepoznatljivosti. Pored toga, potpuno je promijenila imidž. 

A najgledaniji reality show Farma vraća se u šestoj sezoni, i to od 16. rujna na Novoj TV. Na Farmu stiže 18 kandidata.

S novom sezonom dolaze i brojni noviteti, a život na farmi bit će sve samo ne onakav kakvim su ga farmeri zamišljali.

Ono što će ih dočekati neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Staro imanje Farme poharala je apokalipsa. Razrušeni krovovi, izbijeni prozori i vrata, razbacana ograda, iščupano korijenje stabala - samo su neki od prizora koji će dočekati farmere šeste sezone, a njihov prvi zadatak bit će preživjeti katastrofu i obnoviti farmu kako bi bila prikladna za život. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati dulje vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene