Svađa oko potomstva

Prve trzavice u vezi - Mila ne želi djecu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako su se u vezi Mile Kunis i Ashtona Kutchera pojavile prve trzavice. Naime, par nikako da se dogovori oko termina kad su spremni za dobivanje potomstva.

Mila Kunis i Aston Kutcher navodno vode rat oko dogovora o potomstvu. Izvori bliski paru tvrde kako je Mila svom dečku rekla da ne želi djecu barem još pet godina.

Za razliku od nje, Ashton bi potomka htio što prije, a navodno je upravo taj razlog presudio njegovom braku s Demi Moore.

Pogledaj i ovo Michael Sheen i Anna Lundberg (Foto: Instagram) Stisnule godine 50-godišnji serijski zavodnik izgleda jako umorno u šetnji s 25 godina mlađom djevojkom i bebom

>> Ashton se opet ženi, nećete pogoditi kamo vodi Milu na MEDENI MJESEC!

'Mila se želi posvetiti karijeri i još uvijek nije spremna za djecu. No, Ashton je očajan u toj želji. Nedavno su imali žestoku svađu oko ovog pitanja. Ne izgleda mi dobro cijela ova situacija', tvrdi izvor blizak ovom hollywoodskom paru te dodaje kako je slavni glumac, koji u najnovijoj ulozi tumači preminulog genija Stevea Jobsa, ljubomoran na Milinog trenutnog filmskog partnera - Channinga Tatuma.

'Channing je jedan od najzgodnijih zavodnika u Hollywoodu no potpuno je zaljubljen u svoju suprugu i bebicu koju ima s njom. Ashton je potpuno bezrazložno ljubomoran', tvrdi izvor blizak paru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene