Film o princezi

Princ brani majku - 'To su laži'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada je u pitanju kraljevska obitelj od Monaka, neke stvari nemoguće je sakriti - posebno ako su oni glavna tema novog filma.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Nicole Kidman dobila je glavnu ulogu monaške princeze Grace Kelly koja je prema scenariju htjela pobjeći od prince, supruga Rainiera jer ju je stalno varao. Navodno su godinama odvojeno, no zajedno su u braku proveli 26 godina!

Princ Albert je tražio redatelja Oliviera Dahana da izbaci sporne scene: 'To su laži!' 'Svaki film ima i fikcije. Bitno je da smo Grace prikazali kao veliku i hrabru ženu', odgovorio je redatelj na njegove zahtjeve.

>> Princeza se odrekla dugih uvojaka i pokazala novu frizuru

Film je razočarao i Albertove sestre, princeze 56-godišnju Caroline i 47-godišnju Stephanie koje se boje da će ih gledatelji doživjeti kao skandalozne grubijane.


Nicole Kidman Stuns As Grace Kelly: First Look... by Rajshri

U filmu je princ Rainier prikazan kao tiranin koji je suprugu prevario ubrzo nakon što je prvi put ostala trudna. I dok je cijeli svijet bio je uvjeren da lijepa glumica živi u bajci, ona je bila očajna i usamljena.

>> Naljutila se na producente i kupila odjeću za 200 statista

Zbog uloge u Hitchcockovu trileru princeza htjela je vratiti se u Ameriku, no odustala je jer se bojala da će joj suprug braniti viđati djecu – tako nekako teče radnja filma koje je par Gracein sin princ Albert od Monaka nazvao hrpom laži.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene