Ipak su otkrivene

Ovo su najbolje čuvane hollywoodske tajne!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako mnoge tajne izađu u javnost i prije nego li bi trebale, neke hollywoodske zvijezde ipak uspiju sačuvati privatnost. Sjećate se situacije sa Schwarzeneggerom, razvodima braka, ili posvajanjem Sandre Bullock...

Život hollywoodskih zvijezda odvija se nama pred očima, milijuni prate svaki njihov korak i žele znati sve. U rijetkim slučajevima slavni ipak uspiju sačuvati malo privatnosti, no tajne kad tad dospiju u javnost.

Pogledaj i ovo Tom Cruise nastao je pravi metež! Svi pričaju o potezu Toma Cruisea nakon što se fotograf srušio pred njim, kamere su zabilježile njegovu reakciju!

>> Hrvatica osvaja Hollywood: Snimila seksi scene za TV seriju!

Ovih dana glavna tema je svakako Angelina Jolie koja je svojom hrabrom odlukom šokirala svijet. Dvostruka mastektomija, a uskoro i odstranjivanje jajnika, bili su njezin izbor kako bi minimalizirala mogućnost dobivanja raka dojke od kojega je umrla njezina majka. Javno je progovorila o cijelom procesu jer želi osvijestiti žene diljem svijeta o mogućnostima koje imaju.

A jeste li znali da je i lijepa glumica Sofia Vergarapreboljela rak 2000-te? Nije o tome javno govorila sve do intervjua u 2008. 'Nisam htjela publicitet. Imati rak nije nimalo zabavno. Ne želiš se suočavati s bilo čim drugim', tada je rekla.

>> Angelina Jolie je nakon samo 4 dana nakon operacije počela raditi!

Na listi najbolje čuvanih tajni našla se i glumica Sandra Bullock koja je mjesecima skrivala kako se razvela od supruga Jesseja Jamesa koju ju je varao s drugim ženama, te u međuvremenu posvojila malenoga dječaka Louisa. Slično je napravila i glumica Charlize Theron koja je dvije godine nakon Sandre, posvojila dječaka Jacksona.

Veliko iznenađenje za javnost priredili su i glumački par Blake Lively i Ryan Reynolds. Nitko nije niti znao da su uopće zajedno kada su objavili zaruke, a zatim i vjenčanje.

Sigurno se svi sjećanju kada se otkrila velika tajna Arnolda Schwarzeneggera o njegovom aferi s kućnom pomoćnicom Mildred Baena s kojom je dobio i sina. Nakon što je ta vijest izašla u javnost, Maria Shriver je podnijela zahtjev za razvod braka.

>> Arnie priznao aferu i potpuno razbjesnio bivšu suprugu!

Među najbolje čuvanim tajnama svakako je i priča o Liv Tyler čiji je tata slavni rocker Steven Tyler. Njezina majka bebe Buell kasnije je priznala kako je Livin pravi otac upravo frontmen Aerosmitha.

I suprug Gwen Stefani, Gavin Rossdale imao je burnu mladost. 2004. priznao je kćer Daisy Lowe koju je dobio nakon romanse s Pearl Love.

Nicole Kidman svoje prvo dijete rodila je 2010., dok je drugo dobila u tajnosti zahvaljujući surogat majci – tu je informaciju uspjela sačuvati od javnosti.

Obiteljske afere u Hollywoodu

I vi biste se iznenadili da čujete ovako nešto! Glumac Jack Nicholson odrastao je misleći da su njegovi baka i djed zapravo njegovi roditelji, a tek je 1974. saznao da je za onu koju je mislio da je njegova sestra zapravo njegova mama! Baka i djed su preminuli, kao i njegova prava majka, a Jack nikada nije saznao tko je njegov otac, bilo je prekasno.

Nakon 43 zajedničke godine, izgledalo je da roditelji Jessice Simpson imaju skladan brak. No Tina Simpson podnijela je zahtjev za razvod od Joea, bivšeg pastora koji 'igra za drugu momčad'.

U tajnosti je i Katie Holmes uspjela isplanirati cijeli proces rastave braka od slavnog muža Toma Cruisea.

Neke tajnu su otkrivene, a neke tek trebaju biti...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene