Privukla pažnju

PRESTIŽNI VANITY FAIR Ismijali Nives Celzijus: 'Zastarjela je'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus opravdala je svoju kolumnu u njemačkom Bildu, govoreći da Vanity Fair očito nije prepoznao njezin poznati cinizam.

Prestižni Vanity Fair ismijao je Nives Celzijus, koja je prije sedam godina bila kolumnistica njemačkog Bilda. Osvrnuli su se na njezine kolumne, u kojima nisu detektirali cinizam kojim je Nives komentirala svijet WAG-sica.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 4 primila se alata Samo Nives Celzijus može ovako izgledati dok radi teški fizički posao, a pokazala je i da je prava majstorica: ''Svaka čast, ovo ne viđamo svaki dan!''

Interes za Nives u Njemačkoj se probudio nakon što je njezin bivši suprug Dino Drpić potpisao za Karlsruhe. Vanity Fair ismijao je Nives i njezino pisanje, napisavši da u njenim kolumnama, u kojima je davala savjete ženama, sve smrdi na zastarjele stavove iz pedesetih godina.

'Drago mi je da moje kolumne čitaju i inspiriraju čak i novinare čuvenog vanity Faira. Jedino nisam sigurna koliko su od pretjerane želje za ismijavanjem žena i wannabe žena nogometaša uspjeli prepoznati moj dobro poznati cinizam', napisala je Nives uz link u kojem je podijelila članak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene