Poremećaj prehrane

Nikada ne biste pogodili koji su poznati muškarci bolovali od bulimije i anoreksije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam pregled pet poznatih osoba koje su patile od poremećaja u prehrani.

Brojne poznate osobe imale su ili imaju poremećaje u prehrani, no uglavnom su se uspjeli riješiti svog problema te su danas uspješni u poslovima koje rade.

Pogledaj i ovo Russell Brand Svi su zgroženi Nakon ozbiljnih optužbi slavnom glumcu izrečena zabrana koju sigurno nije očekivao, situacija postaje sve ozbiljnija!

Priznala strašni poremećaj od kojeg pati GODINAMA!

Donosimo vam pet poznatih osoba koje su patile od poremećaja u prehrani.

1. Billy Bob Thornton

Glumac Billy Bob Thornton priznao je u intervjuu iz 1998. godine da je bolovao od anoreksije nakon snimanja filma 'U-Turn'.

'Mislim da sam imao mali mentalni problem. Postao sam anoreksičan, no nisam to htio priznati svojoj djevojci i svima koji su govorili da imam poremećaj prehrane', rekao je. Glumac je priznao kako je izgubio 26 kila nakon snimanja filma, no uspio je povratiti dio kilaže te je sada potpuno zdrav.

2. Elton John

Poznati pjevač Elton John, koji je ranije otkrio da je bolovao od bulimije, rekao u intervjuu za USA Today da mu je u pokušaju prevladavanja ove bolesti pomogla bliska prijateljica koja je također bolovala od te bolesti - princeza Diana.

Elton je rekao kako su njih dvoje često uspoređivali svoje bilješke o bulimiji. 'Bilo je lijepo razgovarati s nekim tko je imao isti problem kao i ti. Diana je rekla kako joj je bilo neugodno uvijek trčati u toalet nakon obroka. To vam pomaže da se ne osjećate toliko loše u svojoj koži, a i zbližilo nas je', rekao je glazbenik.

Elton John uspio se riješiti bulimije i ovisnosti o kokainu nakon odvikavanja 1990. godine.

3. Russell Brand

Dok je bio mali, glumac i komičar Russell Brand priznao je kako je imao bipolarni afektivni poremećaj te je patio od depresije.

'Patio sam od bulimije kad mi je bilo 14. Imao sam problema s prehranom te sam u djetinjstvu bio usamljen i bilo mi je teško,' priznao je.

Brand se na kraju uspio izliječiti te sada nema problema s prehranom.

4. Ashley Hamilton

Zvijezda filma Iron Man 3, Ashley Hamilton, koji je trijezan već više od 6 godina, priznao je magazinu People da je patio od bulimije i anoreksije.

'Mislim da je to bio moj problem prije negoli sam se odao alkoholu i drogama. Konzumirao sam droge i alkohol kako bih kontrolirao svoj problem s prehranom', priznao je Hamilton.

Iako već godinama ne pati od bulimije, prošle je godine krenuo na liječenje zbog 'prejedanja'. 'Ovisnost o hrani? Nitko ne želi govoriti o tome jer je stvarno sramotno kad patiš od toga', rekao je Hamilton.

5. Justin Hawkins

Bivši frontman 'Darknessa' Justin Hawkins bio je toliko očajan upokušaju da zadrži sliku o sebi kao mršave rock-zvijezde da je koristio laksative i razbolio se.

'Teško mi je govoriti o tome. Bila je to osobna borba,' rekao je Hawkins.

2005.Hawkins je počeo s vježbanjem kako bi ostao u formi, no 2006. završio je na odvikavanju zbog konzumiranja kokaina i ovisnosti o alkoholu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene