Dosad je skrivao

Andrej Kramarić na večeru stigao s lijepom brinetom, je li to napokon pokazao novu djevojku?

Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Andrej Kramarić (Foto: Instagram) Galerija

Nakon spektakularnog dočeka na glavnom zagrebačkom trgu u Zagrebu, Vatreni su se zaputili na večeru s ljepšim polovicama u jedan restoran

Jedan od junaka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Andrej Kramarić, poznat je po tome što o svom privatnom životu ne voli puno pričati. Jeidno što je svima bilo poznato jest da je šest godina bio u vezi sa Zagrepčankom Marinom Pavić s kojom je prekinuo još 2016. Nakon toga, samo je kratko u listopadu prošle godine otkrio da se u njegovom ljubavnom životu nešto promijenilo izjavivši da se nešto mućka.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vatreni - 1 U iščekivanju polufinala! Velik dan za hrvatsku nogometnu reprezentaciju: Pogledajte razgovore s našim reprezentativcima i motivacijske pjesme za navijanje!

''Ionako nećete ništa doznati. Nisam tip koji će previše govoriti o tome'', zaključio je tada zagonetno i jedino potvrdio da je riječ o Hrvatici.

A kad su Vatreni u ponedjeljak poslije spektakularnog dočeka na zagrebačkom glavnom trgu pristizali u restoran gdje su se okupili s ljepšim polovicama, fotografi su ga snimili u automobilu s lijepom brinetom za koju su mnogi pretpostavili da je riječ upravo o njegovoj novoj djevojci koju je sve dosad skrivao.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene