Evo kako izgleda danas

Gledali smo ga kao taksista ludog za brzom vožnjom, a kršenje zakona nije mu bilo strano ni u stvarnom životu!

Samy Naceri Samy Naceri Profimedia 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Samy Naceri - 15 Samy Naceri - 5 Samy Naceri - 1 Samy Naceri - 11 Samy Naceri - 23 Samy Naceri - 28 Samy Naceri - 13 Samy Naceri - 10 Samy Naceri - 4 Samy Naceri - 14 +28 Samy Naceri - 20 Galerija

Šira javnost upoznala ga je kad kao ludog vozača taksija u filmovima ''Taxi'', a evo gdje je i kako Samy Naceri izgleda danas.

Samy Naceri ime je koje na prvu rijetko kome zvoni u glavi, ali kad se spomene njegov lik Daniel Morales, malo je jasnije o kome se radi.

Ovaj francuski glumac svoj je najveći trag ostavio u nastavcima filma ''Taxi'' koji su gledali ljudi diljem svijeta, a njegov karakter te prepoznatljivi ožiljak na licu i bijela crta na frizuri nisu mogli proći nezapaženo.

Samy je rođen 1961. u Parizu u velikoj, ali siromašnoj obitelji. Njegova majka Jacqueline je francuskinja, a otac Dzhilali je iz berberskog plemena Kabili iz Alžira.

Naseri su živjeli u vrlo problematičnoj četvrti Pariza pa je Samy vrlo lako postao pravi huligan i član ulične bande koja je kontrolirala područje grada. Zbog lošeg ponašanja bio je izbačen iz čak nekoliko škola.

Sa 16 godina odlučio je napustiti školu i zarađivati od sitnih krađa. Kao član bande maloljetnih kriminalaca, Samy je otimao torbice prolaznicama, đepario i krao u trgovinama. Otac ga je više puta pokušavao nagovoriti da s njim radi u njegovoj građevinskoj firmi, ali posao na gradilištu problematičnom mladiću izgledao je pretežak.

Samy je postao i ovisnik o drogama za što je trebao puno novca, a kako nije znao zarađivati pošteno s 20 godina je prvi put završio u zatvoru zbog pljačke. A kada je treći put završio u zatvoru, dok su zatvorenici zajedno gledali film, kazao je naglas da će postati poznati glumac, što je rezultiralo gromoglasnim smijehom. Nacerija to nije demotiviralo već mu je dalo želju i cilj te je, čim je izašao iz zatvora, krenuo je na satove glume.

Prva njegova uloga bila je 1994. u hitu ''Leon Profesionalac''.

Samo godinu dana kasnije dobio je nagradu prestižnog Locarno film festivala za ulogu u dramediji ''Rai'' Thomasa Giloua. Od tog trenutka, Samyjeva filmska karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Uslijedilo je još osam filmova do 1998. kad je na velika platna stigao ''Taxi''.

Redatelj Gérard Pirès znao je za problematičan Samyjev ugled i skandalozan karakter, no odlučio je riskirati i zahvaljujući ovom osebujnom liku ostvariti rekordnu zaradu od 200 milijuna dolara samo na kino blagajnama.

Publika je toliko zavoljela karizmatičnog očajnog taksista da su producenti filma odmah odlučili započeti snimati nastavak filma, a Naceri je osvojio nominaciju za nagradu Cesar (francuska kopija Oscara) za najobećavajućeg glumca.

No, njegov život tada je prekinuo kriminal.

Nekoliko puta u životu bio je uhićen zbog posjedovanja droge i nasilja, ali njegov imidž ni to nije uspjelo narušiti pa je tako danas i dalje jedno od poznatijih lica.

Posljednjih godina Samy naviše živi u Rusiji, gdje je njegov brat pokrenuo privatni posao. No, ni tamo nije uspio proći bez problema.
U kolovozu 2018. u jednom se moskovskom karaoke klubu potukao s gostom iz Bjelorusije i završio na policiji.

Unatoč brojnim optužbama i iskustvu sa zatvorom, ljubav je uspio pronaći čak nekoliko puta. 2005. godine za njega se udala francuska glumica Marie Guillard. O njihovom razvodu ništa se ne zna, ali da par više nije zajedno potvrdile su i brojne fotografije glumca s crvenih tepiha na kojima su mu se nekoliko puta pridružile mlađahne djevojke.

Posljednja od njih je Sofia Athena s kojom je prisno pozirao na Festivalu u Cannesu.

Malo tko zna da glumac ima i 28-godišnjeg sina koji se zove Julian, a on je krenuo tatinim glumačkim stopama. Tata i sin čak su zajedno glumili i u trećem nastavku ''Taxija'' kad je Julian imao osam godina.

Samy danas ima 62 godine, sudeći po posljednjim fotografijama voli se i umjetno ''osunčati'', a kako izgleda i koliko se promijenio pogledajte u našoj galeriji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Bivša predsjednica uhvaćena je usred prosinca kako se Zagrebom šeta u japankama, ali za to je imala logičan razlog!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 +25 Marija Šerifović - 1 Celebrity Marija Šerifović izvela novorođenog sinčića u šetnju, pogledajte kako uživa u prvim danima majčinstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene