pogađate tko je ovo?

Naša omiljena voditeljica sve je raznježila fotografijom iz djetinjstva: "Vratila me u vrijeme kada sam se osjećala najzaštićenijom na svijetu"

Romina Knežić Romina Knežić Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Romina Knežić Romina Knežić Romina Knežić Romina Knežić Romina Knežić Romina Knežić Romina Knežić Luka Nižetić i Romina Knežić, Želim život Marija Miholjek, Romina Knežić, Petar Pereža i Saša Kopljar - 3 Marija Miholjek, Romina Knežić, Petar Pereža i Saša Kopljar - 2 +6 Marija Miholjek, Romina Knežić, Petar Pereža i Saša Kopljar - 1 Galerija

Romina Knežić otkrila nam je što se krije iza njezine fotografije iz djetinjstva koju je objavila na društvenim mrežama.

Jedno od omiljenih lica Nove TV, voditeljica Dnevnika Romina Knežić, na Instagramu je pokazala kako je izgledala kao djevojčica.

"Važno je bilo imitirati tatu kako čita novine... I tako ja satima uporno gledala u stranice...", napisala je uz svoju fotografiju iz djetinjstva na kojoj sjedi na gajbi i čita novine, a prizor je raznježio njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Romina Knezic (@rominaknezic)

Fotografija je i u njoj probudila emocije i sjećanja, koje je podijelila s nama.

"Ima onih dana, kada vam ispadnu neke fotografije iz albuma, ona opipljiva sjećanja na vrijeme tako lijepo provedeno s ljudima kojih više nema, a značili su nam cijeli svijet. Pa se pitate, kao da imate sto godina, kako je to sve moglo tako brzo proći?! Tu se onda zakači i sjeta i sav vrtlog emocija koji, kako već ide, moraju proći kroz vas. Tako je i mene ova fotografija vratila u vrijeme kada sam se osjećala najzaštićenijom osobom na svijetu", ispričala nam je Romina.

Upitali smo je i je li već tada znala da želi biti novinarka te o kojim je zanimanjima maštala kao mala.

"Kada si dijete najljepše je maštati, sada si vitez, sutra ptica, preksutra pisac pa i tata Branko koji voli čitati novine..." kaže.

Pogledaji ovo Ekipa Dnevnika Nove TV Celebrity Pogledajte kako to izgleda kada se omiljeni voditelji Dnevnika Nove TV malo opuste, imali su jako dobar razlog za slavlje!

Romina inače ne otkriva puno o svojem privatnom životu i na društvenim mrežama uglavnom dijeli prizore iz svojeg poslovnog života, no nama je ispričala ponešto o sebi.

"Privatno, imam svoj mikro svijet, volim hodati, satima boraviti u prirodi, čitati dobre knjige. Knjige su moje utočište i najbolji lijek za dobar san. Volim onaj 'starinski' svijet, miris papira, olovka u ruci, buket uvijek svježeg cvijeća na stolu..." rekla nam je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Romina Knezic (@rominaknezic)

Romina je kao diplomirana novinarka svoje je obrazovanje stekla na studiju u Italiji, a godinu dana provela je i na privatnoj televiziji TeleQuatro, gdje je prošla sve faze novinskog TV žanra - od montaže do vođenja televizijskog magazina. Na TeleQuatro vodila je i uređivala Telegiornale di confine, vijesti za nacionalne manjine. Kao dopisnica iz Hrvatske, Romina je stekla iskustvo i u pisanom novinarstvu u talijanskim novinama koje prate živote talijanskih manjina diljem svijeta. Po povratku u Hrvatsku radila je četiri godine na radiju Rijeka, s kojeg u studenom 2006. godine prelazi na Novu TV kao dopisnica iz Rijeke, a od 2007. godine pridružuje se kolegama u zagrebačkoj redakciji kao voditeljica informativnih emisija.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Cillian Murphy - 1 Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy sa ženom i sinom +28 Cillian Murphy - 4 Celebrity Glumac o kojem bruji cijeli svijet u kući nema dvije stvari bez kojih većina danas ne može živjeti, a za to ima i svoje objašnjenje

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox - 3 Megan Fox - 4 Machine Gun Kelly +24 Machine Gun Kelly - 2 Celebrity Dečko Megan Fox šokirao je novom tetovažom kojom je prekrio gornji dio tijela, nikome nije jasno zašto se odlučio na ovaj bizaran potez

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene