Svoju ljubav vješto kriju

Legendarni Vatreni utjehu nakon razvoda našao je u lijepoj brineti, ovako ga je prije 15 godina ispraćala na okupljanje reprezentacije!

Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 6 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 6 Ivana Ivanovic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 5 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 3 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 2 Slaven Bilić i Ivana Đeldum - 1 Slaven Bilić, 2008. godina Slaven Bilić - 2 Slaven Bilić Slaven i Leo Bilić Slaven Bilić Slaven Bilić +3 Slaven Bilić Galerija

Slaven Bilić od 2008. godine u sretnoj je vezi s Ivanom Đeldum, a evo kako su izgledali 2011. godine kad je ona njega ispraćala na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije.

Legendarni trener i bivši igraš Vatrenih Slaven Bilić već je 15 godina u sretnoj vezi s lijepom Ivanom Đeldum. Ona je od Bilića mlađa čak 15 godina, ali velika razlika nije ih spriječila da jedno drugome sve do danas ostanu vjerni u ljubavi, a zajedno su dobili i troje djece.

Iako se s njom rijetko pojavljivao u javnosti, 2011. godine paparazzi su ih uhvatili u Splitu dok je Ivana Slavena ispraćala na okupljanje hrvatske reprezentacije.

Slavena je pred ulaz dopratila, potom poljubila, a onda otišla njegovim automobilom.

Ivana i Slaven 2008. godine upoznali su se na Krku nakon što se on razveo od prve supruge Andrijane Bilić. S njom ima dvoje djece, sina Lea i kćer Alanu. Ivana mu je nakon rastave pružila utjehu, a par se sve do danas odlično slaže te su u vezi dobili i tri kćerkice, Niju, Sofiju, a ime treće kćeri koja se rodila 2018. godine ime javnosti nisu otkrili.

Dok su se upoznali, Ivana je bila studentica turizma, a šuškalo se da Ivanini roditelji nisu bili oduševljeni njezinim izborom i time što je Slaven medijski eksponirana osoba. Ipak, čini se da su i danas jednako sretni kao i na početku veze.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 2 +21 Ella Dvornik i Danijela Dvornik - 1 Celebrity Danijela Dvornik se raspisala o svom radu u polju, a onda joj se javio uskoro bivši zet Charles s komentarom: "Kako da nekoga mrzim?"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić +22 Josip Radeljak Celebrity Nasmiješeni Dikan ne krije koliko je zaljubljen, objavio fotku na kojoj grli novu partnericu, ali čini se da ga muči jedna stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene