posebna čarolija!

Bivša seks-bomba nakon radikalne odluke očarala prirodnom ljepotom u 57. godini: "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi"

Pamela Anderson Pamela Anderson Pamela Anderson/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pamela Anderson - 3 Pamela Anderson - 1 Pamela Anderson - 2 Pamela Anderson - 7 Pamela Anderson - 8 Pamela Anderson - 3 Pamela Anderson - 2 Pamela Anderson - 1 Pamela Anderson - 2 Pamela Anderson - 3 +20 Pamela Anderson - 4 Galerija

Pamela Anderson objavila je fotografiju iz svog doma iz snova na otoku Vancouver, a pažnju je privukla njezina prirodna ljepota.

Američka glumica i bivša seks-bomba Pamela Anderson očarala je svoje obožavatelje svojim mladenačkim izgledom i licem bez šminke i to na fotografiji za koju je pozirala u svojoj kući na obali oceana na otoku Vancouver, a koju je objavila na profilu na Instagramu.

56-godišnja zvijezda "Baywatcha" koja je nedavno otkrila da je u potpunosti odbacila šminku i da je to za nju baš oslobađajući osjećaj, na fotografiji također pozira čistog lica, dok njezina prirodna ljepota dolazi do izražaja.

"Uglavnom sam kod kuće — sa svojim životinjama, na oceanu obasjanom svjetlošću. Čitam, pišem i sanjam...", napisala je Pamela uz fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pamela Anderson (@pamelaanderson)

"Hvala što si sam pokazala ovu ljepotu", "To se zove živjeti život", "Tako si prekrasna", "Jednostavno ljepotica, divim se ovoj ženi", "Drago mi je da si pronašla svoj mir", "Blistaš! Posebna je čarolija u kući ispunjenoj s ljubavi i u društvu životinja", "Uživaj samo", "I dalje si jako seksi", "Oduzimaš nam dah", "Kraljica", "Najseksi plavuša na svijetu", komentirali su njezini pratitelji.

Pamela se na nekoliko javnih događanja pojavila bez trunke šminke na licu, između ostalog i na Paris Fashion Weeku. Na večere i modne revije dolazila JE u raznim outfitima, ali jedno nije mijenjala, izgled lica. Potpuno prirodno, s pjegicama i borama te bez umjetnih trepavica, Pamela je pokazala kako zaista izgleda s 56 godina.

Novinarima je na pitanje zašto više ne nosi šminku odgovorila: '' 90-e su bile 90-e, a sada je 2023. Volim raditi stvari koje su drugačije. Ovo je novo poglavlje mog života'', rekla je za Entertainment Tonight.

''Za prirodnu ljepotu također je potrebno dva sata pred ogledalom. Smiješno je jer, znate, sad sam gotovo uvijek u vrtu. Uvijek imam prljavštinu ispod noktiju. Tako da je lijepo nositi dijamante samo da to malo uljepšam.''

Ranije je rekla da se prestala šminkati nakon što je njezina vizažistica Alexis Vogel preminula od raka dojke.

''Bila je najbolja. I nakon toga za mene je jednostavno bilo bolje da ne nosim šminku'', rekla je Pamela za Elle.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović Ante Gelo - 2 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin +21 Jelena Perčin - 1 Celebrity Jelena Perčin nakon razvoda ljubi poznatog domaćeg glazbenika? "Oni su zajedno već neko vrijeme"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 +25 Meghan Markle - 5 Celebrity Paparazzi snimili Meghan Markle na rođendan kralja Charlesa, evo što je radila, a i koja je to promjena na njoj i više nego vidljiva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene