Evo gdje su danas

Bili su preslatki par u kultnom filmu prije 40 godina, ali nakon toga njihova se priča neočekivano završila: "Znate da životi...."

Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 3 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 3 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 3 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 4 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 2 Ralph Macchio i Elisabeth Shue - 1 Elisabeth Shue Elisabeth Shue i Michael J. Fox Elisabeth Shue Elisabeth Shue - 5 Elisabeth Shue - 3 Elisabeth Shue - 6 +0 Elisabeth Shue - 4 Galerija

Ralph Macchio i Elisabeth Shue bili su zvijezde filma "Karate Kid" iz 1984. godine.

Američki glumac Ralph Macchio i glumica Elisabeth Shue bili su jedni od najvećih zvijezda 80-ih godina i to zahvaljujući filmu "Karate Kid" u kojemu su igrali glavne uloge.

Bilo je to 1984. godine, Elisabeth je glumila Ali Mills, a Ralph njezina dečka Daniela LaRussoa, ali nakon snimanja dvojac i nije ostao baš u najboljim odnosima, što se nije svidjelo njihovim obožavateljima.

To je potvrdila i sama glumica u jednom od svojih intervjua koje je dala za Collider Podcast.

"Znate da životi idu različitim putovima i nema razloga da s nekim ostanete povezani. Mogala bih nabrojati pet različitih glumaca s kojima sam radila 1983. godine i s kojima od tada nisam razgovarala", objasnila je glumica.

Jeste li gledali "Karate Kid?"

  • Da, bio mi je jedan od omiljenih filmova!
  • Ne, tko su ti ljudi?

Ukupno glasova:

Danas 62-godišnji Ralph u javnosti se rijetko kada pojavljuje, ali kada se to dogodi, sve iznenadi svojim mladolikim izgledom i tek pokojom borom. Tajnu svoje mladolikosti otkrio je u jednom intervjuu za časopis People, a tvrdi da je za sve zaslužna genetika jer i njegovi roditelji izgledaju mlado za svoje godine.

Glumac je inače 33 godine u sretnom braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi, medicinskom sestrom Phyllis Fierro, s kojom ima dvoje djece, 29-godišnju Julie i 26-godišnjeg Daniela, kojemu je ime nadjenuo po svojoj najpoznatijoj ulozi.

Osim u dva nastavka filma "Karate Kid", Ralph se istaknuo i ulogama u filmovima "Moj rođak Vinny" i "Autsajderi", kao i u seriji "Cobra Kai", koja nastavlja pratiti život njegova protivnika u filmu "Karate Kid", Johnnyja Lawrencea, kojeg utjelovljuje glumac William Zabka.

Pogledaji ovo showbuzz Nekad i sad Bio je zvijezda kultnog Karate Kida, a 40 godina kasnije svi se čude jednoj stvari kod njegova izgleda!

59-godišnja Elisabeth prošle se godine našla u medijima nakon što je predstavila svoj novi film "Dobra polovica" na Tribeca Film Festivalu. I nju, baš kao i Ralpha, ne viđamo često, a obožavatelji se dive njezinu  mladolikom izgledu.

Osim "Karate Kida", Elisabeth se proslavila i ulogom u filmu "Povratak u budućnost", a nekoliko godina kasnije bila je nominirana za Oscara zbog svoje uloge Sere u drami "Napuštajući Las Vegas" u kojoj je glumila s Nicolasom Cageom. Njezine novije uloge u filmovima uključuju one u "Kući na kraju ulice", "Borba spolova", "Smrtonosna želja" i "Greyhound".

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Dragović i Goran Ivanišević Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević, Tatjana Dragović Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 1 +23 Goran Ivanišević i Tatjana Dragović - 2 Celebrity Neočekivani obrat u slučaju Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović, priča je dobila novi nastavak!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tea Tairović - 3 Tea Tairović - 4 Tea Tairović - 1 Tea Tairović - 2 +25 Tea Tairović - 2 Celebrity Srpska pjevačica koja je s Prijom napravila show u Zagrebu pojavila se u haljini zbog koje je morala paziti da ne napravi nagli pokret

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene