više ni ne glumi

Markantnu zvijezdu meksičkih sapunica danas je teško prepoznati, puno se promijenio od vremena kada je lomio ženska srca!

Saul Lisazo- Saul Lisazo- Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saul Lisazo - 1 Saul Lisazo - 11 Saul Lisazo- Saul Lisazo - 2 Saul Lisazo - 9 Saul Lisazo - 3 Saul Lisazo - 4 Saul Lisazo - 5 Saul Lisazo, Gabriela Spanic Saul Lisazo - 13 +19 Saul Lisazo - 7 Galerija

Saul Lisazo proslavio se ulogama u serijama "Acapulco, dušom i tijelom", "Za tvoju ljubav" i mnogim drugima, a pogledajte kako izgleda danas.

Sjećate se meksičkih telenovela "Acapulco, dušom i tijelom" i "Za tvoju ljubav"?

Bile su veliki hit u Hrvatskoj, a ako ste ih gledali sigurno dobro pamtite i glumca Saula Lisaza, koji je u njima tumačio glavne muške uloge.

Markantni Agrentinac u to je vrijeme lomio srca obožavateljica diljem svijeta, a gledali smo ga i u brojnim drugim serijama, kojih je tijekom karijere snimio preko 20.

Zadnji put se na malim ekranima pojavio 2019. godine, kada je glumio Roberta Mendozu u američkoj sapunici "Betty en NY", koja se čak emitirala i na Netflixu.

A iako se povukao iz glume, aktivan je na Instagramu, gdje s obožavateljima dijeli svakodnevne trenutke iz svojeg života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saul Lisazo (@salisazo)

Danas 67-godišjeg Saula više nije lako prepoznati. Njegove guste i tamne obrve danas su sijede, kao i njegov kosa, a pustio je i brčiće te nosi dioptrijske naočale.

Prije nego što je postao zvijezda telenovela, Saul je bio nogometaš, no teška povreda koljena okončala je njegovu nogometnu karijeru, pa se okrenuo manekenstvu. Na snimanju jedne kampanje dobio je priliku okušati se kao glumac, a ostalo je povijest.

Što se tiče njegova privatnog života, Saul je od 1983. godine u sretnom braku s nekadašnjom manekenkom Monicom Viedmom i zajedno imaju dvoje djece, kćer Paulu i sina Martina.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Ruffo Victoria Ruffo - 1 Victoria Ruffo - 2 Victoria Ruffo - 3 +10 Victoria Ruffo - 4 Nekad i sad Sjećate se sirote male bogatašice? Ovih dana o njoj su kružile strašne vijesti, a evo kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene