Druga osoba!

Bila je preslatka zvijezda jednog od omiljenih božićnih filmova, ali danas je rijetko tko može prepoznati

Miffy Englefield (Foto: Screenshot) Miffy Englefield (Foto: Screenshot) Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Miffy Englefield Miffy Englefield Miffy Englefield Miffy Englefield (Foto: Screenshot) Miffy Englefield (Foto: Screenshot) Miffy Englefield (Foto: Instagram) Miffy Englefield (Foto: Instagram) +0 Miffy Englefield (Foto: Screenshot) Galerija

Miffy Englefield jedna je od glumica iz filma "Ljubav i praznici", božićnog klasika koji je i danas jedan od omiljenih, a danas ju je teško prepoznati.

Film "Ljubav i praznici" ("The Holiday") jedan je od omiljenih božićnih filmova, koji se rado gleda i 16 godina nakon što je premijerno prikazan, a neke njegove zvijezde danas su u potpunosti neprepoznatljive.

Ljubitelji božićnog klasika sigurno pamte Miffy Englefield, odnosno njezin lik preslatke Grahamove kćeri Sophie, kojeg je utjelovio Jude Law, a ona je do danas doživjela popriličnu transformaciju.

Miffy danas ima 23 godine i sudeći prema njezinu profilu na Instagramu, postala je prava punk-princeza. Jedna od posljednjih fotografija koje je podijelila na društvenim mrežama pokazuje ju u svilenoj haljini, čarapama do koljena, kožnoj jakni i lakiranim cipelama s platformom. Uz to do izražaja dolazi napadan make-up, ali i tetovaže kojima je ukrasila noge i ruke.

@miffz_ the holiday sequel???? well… 🎄🖤❄️ #theholiday #childactor #childactress #wherearetheynow #christmasfilm ♬ Maestro - Hans Zimmer

Mlada Britanka u posljednjih 16 godina nije promijenila samo imidž, već i cijeli život, pogotovo nakon što je postala majka djevojčice Frankie, koju dijeli sa svojim partnerom, bubnjarom Alexom Whivley-Conwayem. Obitelj živi u West Sussexu, a bivša dječja zvijezda redovito objavljuje novi sadržaj i dijeli ga sa svojim TikTok pratiteljima.

Nedavno je upravo na toj platformi prozvala muškarce koji su joj slali, kako ona kaže, "odvratne" komentare o njezinu liku u filmu "Ljubav i praznici".

"Kad mi odvratni starci govore stvari poput: 'Tako mi je drago da si još uvijek tako slatka kao što si bila u filmu ''Ljubav i praznici'''. Povezivanje toga kako sam izgledala kao dijete s onim kako izgledam kao odrasla žena izaziva užas svih vrsta", izjavila je u jednom od videa koji je snimila.

Glumica se tih vremena prisjetila u jednom intervjuu za New York Times te otkrila da su Jude Law i Cameron Diaz kao glavne zvijezde filma provodili puno vremena s njom i njezinom sestrom na ekranu, Emmom Pritchard, koja je glumila Oliviju. Otkrila je i da su im poklonili traper-jakne s izvezenim njihovim imenima nakon što je snimanje filma završeno.

"Napravili su sve za te dvije male djevojčice koje su trčale uokolo. Jude je imao jako puno vremena za nas. Uvijek mi je davao savjete o glumi", izjavila je Miffy.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 2 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 2 +10 In Magazin: Maja Cvjetković Kević - 7 Celebrity Bivša Miss Hrvatske povukla se iz javnosti nakon udaje za 20 godina starijeg poduzetnika, a u rijetkom izlasku sve je oborila s nogu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 6 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 3 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 4 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 2 +26 Djeca Vatrenih nakon utakmice Hrvatske i Argentine - 1 Celebrity Pogledajte emotivne trenutke Vatrenih s djecom nakon poraza, Modrićev sin plakao na tribinama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene