Tko bi ga prepoznao?!

Pamtimo ga kao klinca s dreadlocksima iz legendarnog spota, a iznenadit će vas kako danas izgleda i čime se bavi!

Marlo Snellman Marlo Snellman YouTube/Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marlo Snellman Marlo Snellman Marlo Snellman Marlo Snellman Marlo Snellman Marlo Snellman Marlo Snellman Marlo Snellman +0 Marlo Snellman Galerija

Marlo Snellman proslavio se u spotu za pjesmu "Freestyler", a danas ga ne biste prepoznali.

Kada je krajem 1999. godine finski duo Bomfunk MC's objavio pjesmu "Freestyler", klinac s dreadlocksima i velikim slušalicama na ušima, koji se pojavljuje u spotu, preko noći je postao zvijezda.

Tada 15-godšnji Marlo Snellman dobio je ulogu u spotu zahvaljujući svojoj majci, čelnici jedne finske kuće za modele, koja ga je progurala i osigurala mu pet minuta slave.

Pjesma je dospjela na vrhove glazbenih ljestvica u više od 10 zemalja i Marlo je postao tinejdžerski idol i miljenik te su ga i mediji tretirali kao celebrityja.

Nakon toga se i sam upustio u glazbene vode, a imao je nekoliko projekata, od kojih su svi bili poznati samo javnosti na području Finske.

Njegova glazbena karijera nije dugo potrajala i nije uspio ostvariti značajan uspjeh, no zato je uspio u poslu kojim se i danas bavi.

Naime, Marlo je cijenjeni chef i trenutačno radi u jednom restoranu u Parizu, a na društvenim mrežama sada se pohvalio i angažmanom u Londonu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli oranj (@oranjwine)

Njegov Instagram pretrpan je fotografijama hrane koju pripremna te rijetko objavljuje sebe, a danas izgleda potpuno drugačije nego u slavnim tinejdžerskim danima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marlo Snellman (@marlitos_way)

 

Sjećate li se ovog legendarnog spota?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina i Niko Dalić - 12 Martina i Niko Dalić - 11 Martina i Niko Dalić - 7 Martina i Niko Dalić - 6 +18 Martina i Niko Dalić - 5 Celebrity Evo tko je suprug Martine Dalić! Zajedno su duže od 30 godina, a zbog zavidnih karijera nazivaju ih najmoćnijim parom u Hrvatskoj  

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Linda Darnell - 20 Linda Darnell - 19 Linda Darnell - 18 Linda Darnell - 17 +15 Linda Darnell - 16 Zanimljivosti Zbog njene prirodne ljepote zvali su je djevojkom sa savršenim licem, a način na koji je preminula i danas ledi krv u žilama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene