baš se promijenila!

Glumice koja je bila velika zvijezda hit-serije 90-ih godinama nije nigdje bilo, pa je njezin izlazak u javnost sada sve iznenadio!

Caroline Rhea - 24 Caroline Rhea - 24 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Caroline Rhea - 15 Caroline Rhea - 16 Caroline Rhea - 5 Caroline Rhea - 12 Caroline Rhea - 10 Caroline Rhea - 9 Caroline Rhea - 19 Caroline Rhea - 26 Caroline Rhea - 25 Caroline Rhea - 23 +15 Caroline Rhea - 22 Galerija

Od serije ''Sabrina, mala vještica'' prošlo je puno godina, a evo kako danas izgleda jedna od njezinih glavnih junakinja Caroline Rhea.

Humoristična fantastična serija "Sabrina, mala vještica" bila je jako popularna 90-ih i početkom 2000-ih godina te se rijetko tko ne sjeća glavne junakinje s čarobnim moćima i njezina mačka koji govori.

Jedna od glavnih junakinja serije bila je Caroline Rhea koja je glumila Hildu Spellman i koju je ta uloga proslavila.

Njezino ime godinama kasnije više nije bilo toliko popularno, a sada je viđena u javnosti nakon dugo vremena. Paparazzi su je uhvatili u Sydneyju dok je šetala u mini prugastoj haljinici koja je za njezinu figuru bila malo prekratka pa su joj se u nekim trenucima ispod haljinice nazirale hulahopke.

Njezin vedri izraz lica i dalje je tu, ali godine nose svoje pa se glumica od serije promijenila. Uz glumu, Caroline se posvetila i komediji.

Zanimljiva poveznica sa serijom koja ju je proslavila jest njezin stand-up show ''Identificiram se kao vještica'', koji je i došla predstaviti u Sydney.

Nakon serije Rhea se udala za komičara Costakija Economopoulosa i zajedno imaju kćer Avu koja se rodila 2006. godine.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Zlokić Aleksandra Prijović - 1 In Magazin: Jasna Zlokić Jasna Zlokić +11 Jasna Zlokić Celebrity Jasna Zlokić komentirala Aleksandru Prijović, evo čemu se nikako ne može načuditi: "Poslušala sam nekoliko njezinih pjesama i došla sam do zaključka…"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Cetinić Jasna Zlokić i Meri Cetinić Jasna Zlokić i Meri Cetinić Jasna Zlokić i Meri Cetinić +14 Koncert Trag u beskraju, Meri Cetinić Celebrity Meri Cetinić ljutita zbog fotografije koja je objavljena uz njezino ime, nije se prvi put našla u ovakvoj situaciji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene