To je on?!

Iza guste i neuredne brade krije se omiljeni glumac kojeg dugo nismo vidjeli, drastično je promijenio imidž!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jack Black snimljen je ispred svojeg doma u neprepoznatljivom izdanju s gustom bradom, s kakvom ga dosad nismo imali priliku vidjeti.

Holivudskog glumaca i komičara Jacka Blacka već neko vrijeme nismo vidjeli u javnosti, no paparazzi su ga ovih dana konačno uspjeli uhvatiti. Međutim, malo tko je na prvi pogled shvatio da je to on.

Pogledaj i ovo showbuzz Oscar 2015. Najiščekivaniji show godine u najzvjezdanijem izdanju do sada

52-godišnji glumac snimljen je ispred svojeg doma u Los Felizeu, ali rijetki su uspjeli shvatiti o kome je riječ jer se sakrio ispod guste i dugačke brade. Čini se da je Jack odlučio drastično promijeniti imidž jer ga u ovakvom izdanju dosad nismo vidjeli.

Jack u San Felizeu živi sa 13-godišnjim sinom Thomasom i 14-godišnjim Samuelom te suprugom, pjevačicom Tanyom Haden, s kojom je u braku od 2006. godine.

Jedan od posljednjih filmova koje je Jack snimio je "Jumanji: The Next Level", nastavak uspješnice iz 2017. godine, a pojavio se i u komediji "Home Movie: The Princess Bride", kao i u "Waffles + Moch".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Black (@jackblack)

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ena Begović (Foto: Screenshot) +3 Ena Begović (Foto: Screenshot) Celebrity Lijepa Lana sve više nalikuje na svoju majku Enu Begović, a Dikan se nedavno pohvalio njezinim najnovijim uspjehom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene