Ovo je baš teško gledati

Osvanuo zabrinjavajući video bivše glumačke zvijezde, snimljena je kako priča sama sa sobom i čudno se ponaša

Heather Locklear Heather Locklear Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear - 3 Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 2 Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 2 Heather Locklear - 2 Heather Locklear - 3 Heather Locklear - 1 Heather Locklear - 4 Heather Locklear - 2 +18 Heather Locklear - 1 Galerija

Heather Locklear snimljena je kako razgovara sama sa sobom na ulici, što je probudilo veliku zabrinutost i strah kod njezinih prijatelja i obožavatelja.

Glumica i zvijezda kultne serije "Melrose Place" Heather Locklear izazvala je veliku zabrinutost i bojazan svojih obožavatelja nakon što su se pojavile njezine najnovije fotografije snimljene u javnosti.

61-godišnja Heather u posljednje vrijeme privlači veliku pozornost svojom otužnom pojavom, a sada je viđena kako se poprilično čudno ponaša na ulicama Malibua. Paparazzi su je snimili kako se bori s ravnotežom prolazeći jednom od ulica, gdje se pritom pridržavala za zid zgrade iz koje je izašla, i to kako ne bi pala s velike visine.

Prema pisanju Daily Maila, tamo ju je navodno dovezao njezin zaručnik Chris Heisser, a u zgradi se zadržala oko sat vremena. Kad je izašla, čekala ga je da se vrati po nju i neko je vrijeme sjedila na vrhu stubišta, gdje je čitala neke bilješke pa počela razgovarati sama sa sobom, pritom izgledajući jako uznemireno.

Pojavio se i video u kojem sjedi na vrhu stepenica i čita, ljutito gestikulira, radi čudne izraze lica i upire prstom. U jednom trenutku se vidi kako ljutito pokazuje na nešto što je zapisano u bilježnici koju je imala sa sobom, prije nego što ju je pospremila u u torbicu.

Video pogledajte OVDJE.

Njezini zabrinuti prijatelji kažu kako vjeruju da je Heather ponovno počela konzumirati alkohol, i to nakon brojnih boravaka na rehabilitaciji i borbi s ovisnošću.

Nekad najljepša plavuša u Hollywoodu potpuno se uništila burnim načinom života, ovisnostima i plastičnim operacijama, čemu svjedoči njezin današnji izgled, a od javnosti se neko vrijeme trudila kriti.

Heather je punila medijske stupce i svojim vezama sa slavnim glazbenicima. Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarom grupe Mötley Crüe Tommyjem Leejem. Njihova je veza intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala. Zaljubila se u gitarista grupe Bon Jovi Richieja Samboru i par se vjenčao u Parizu 1994. godine te su dobili kćer Avu. Razveli su se 2006. godine, a zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima. Danas je u vezi sa zaručnikom sa zaručnikom Chrisom, kojeg poznaje još od srednje škole.

Podsjetimo, Heather se proslavila ulogama u popularnim američkim sapunicama "Dinastija" i "Melrose Place", koje su pratili gledatelji diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj, a glumila je i u brojnim filmovima. Žene su nekad htjele izgledati poput nje, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najljepših žena, no danas je tek sjena ljepotice kakva je bila i svi se boje za njezino zdravlje.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +28 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte video zbog kojeg se Martina Tomčić zabrinuto javila Maji Šuput: ''Reci mi da si imala gaće!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 5 +26 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari se pohvalila utreniranom i zategnutom stražnjicom, objavila fotku oblina u prvom planu: ''Ma ti pucaš koliko si zgodna!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene