Povukao se iz javnosti

Predrag Šuka bio je miljenik Hrvatica i od obožavateljica su ga morali čuvati zaštitari, a danas biste ga teško prepoznali!

Predrag Šuka Predrag Šuka Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Predrag Šuka Predrag Šuka Predrag Šuka Predrag Šuka Predrag Šuka Predrag Šuka Predrag Šuka Predrag Šuka - 1 Predrag Šuka - 2 Predrag Šuka - 3 +9 Predrag Šuka - 4 Galerija

Predrag Šuka proslavio se u talent showu Story Supernova 2003. godine, a od tada se dosta promijenio i danas živi daleko od očiju javnosti.

Prije 20 godina emitiran je prvi hrvatski telent show Story Supernova, koji je bio odskočna daska mnogim danas poznatim Hrvatima.

Show je trajao četiri mjeseca i obarao je rekorde gledanosti, a obožavatelji su kandidate pratili na svakom koraku. Posebno zanimanje ženskog dijela publike tada je izazvao Predrag Šuka, kojeg su od obožavateljica morali čuvati zaštitari.

"Osjećao sam se kao prelijepa žena koja prolazi pokraj diskokluba i čuje žamor za sobom. To mi je bilo dosta čudno, nisam to doživljavao kao neku slavu, a zapravo nitko nije bio spreman za takvu reakciju publike. Tijekom pokušaja potpisivanja naših plakata na glavnom zagrebačkom trgu zaštitari su nas čuvali od mase dok smo se sklonili u obližnji kafić", ispričao je jednom prilikom Predrag za Story.

Iskustvo u showu otvorilo mu je vrata u voditeljski svijet pa smo ga na Novoj TV gledali i u showovima "Story Super Nova Music Talents" i "Hrvatski idol", te u emisiji "Leteći start", koju je vodio s Nives Ivanišević.

Predrag danas živi daleko od očiju javnosti i radi na visokom učilištu Algebra, gdje vodi studij multimedijske produkcije. Također je i strastveni planinar, što se može vidjeti na njegovu profilu na Instagramu, gdje uglavnom objavljuje fotografije s planinarenja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Predrag Rócneasta Šuka (@rocneasta)

Kako Predrag izgleda danas i koliko se promijenio od slavnih dana, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda - 9 Chriztel Renae Aceveda - 8 Chriztel Renae Aceveda - 7 Chriztel Renae Aceveda - 6 +15 Chriztel Renae Aceveda - 5 Celebrity Zbog ove djevojčice u Supertalentu se opet plakalo, morate poslušati što je to bilo vrijedno zlatnog gumba: ''Da netko s toliko duše pjeva o Hrvatskoj...''  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +25 Doris Dragović Nekad i sad Doris Dragović na početku karijere snimila je spot koji bi i danas bio provokativan, pogledajte vruće prizore s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene