Stari kao vino

Sjećate se Rubi? Bila je zvijezda meksičkih sapunica, a evo gdje je danas i koliko se promijenila!

Barbara Mori - 19 Barbara Mori - 19 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Mori - 18 Barbara Mori - 2 Barbara Mori - 2 Barbara Mori - 1 Barbara Mori - 3 Barbara Mori - 21 Barbara Mori - 20 Barbara Mori - 17 Barbara Mori - 16 Barbara Mori - 15 +13 Barbara Mori - 14 Galerija

Barbara Mori osvojila je srca diljem svijeta kada je utjelovila popularnu Rubi, a evo kako izgleda i gdje je danas.

U seriji "Rubi" glumica Barbara Mori osvojila je srca diljem svijeta. Glumila je djevojku koja je spremna napraviti sve da dođe do uspjeha. Serija je prikazivana diljem svijeta, a kada je završeno snimanje serije, glumica se suočila s teškom bolešću. Dijagnosticiran joj je rak dojke.

Iz te bitke izašla je kao pobjednica, a o tome je snimila i dokumentarnu dramu pod nazivom "1 minuta" koja je objavljena 2010. godine i doživjela veliki uspjeh u Americi i Indiji.

Barbara je rođena 1978. godine, odrasla je u velikoj obitelji s bratom i sestrom. Zanimljivo je to da njeno prezime na japanskom znači šuma, njen djed po ocu je bio Japanac, a majka joj ima porijeklo iz Libanona.

Imala je tri godine kada su joj se roditelji razveli, a djetinjstvo je provela na relaciji Meksiko-Urugvaj, da bi se sa 12 godina i konačno preselila Mexico City.

Njen prvi posao bio je konobarenje, gdje ju je jedan modni dizajner pozvao da radi kao model. Ubrzo je upoznala glumca Sergija Mayera koji je kasnije postao otac njenog sina, a vjenčali se nisu nikada. Sinčića Sergija mlađeg rodila je s 19 godina, a nakon veze s njegovim ocem udala se za igrača bejzbola Kennetha Raya Sigmana. Rastali su se nakon godinu dana braka, a trenutno je u vezi s Fernandom Rovzarom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

Nakon rođenja djeteta upisala je glumu te brzo počela ostvarivati uspješne uloge. Karijera joj je procvjetala 2004. godine kada je potpisala ugovor sa "Televisom Presentom" i dobila ulogu čuvene Rubi. Planetarnu popularnost stekla je ovom ulogom, a poslije toga je odlučila otići i u producentske vode.

A osim u glumačkom svijetu, uspješna je i u poduzetničkim vodama. Naime, Barbara posjeduje svoju liniju donjeg rublja, a svu zaradu usmjerava za pomoć ženama obojejlih od raka dojke u Meksiku. Barbara je i vlasnica lanca restorana i ima svoj brend votke u Meksiku.

A kako se kroz godine mijenjala i kako izgleda danas, pogledajte u našoj galeriji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom i roditeljima +24 Momčilo Otašević sa sestrom Celebrity Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab, evo tko je ljepotica koju ne skriva od javnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Leko - 4 Jelena Leko - 3 Jelena Leko - 6 Jelena Leko - 7 +25 Jelena Leko - 5 Celebrity Sestra našeg bivšeg Vatrenog pohvalila se skupocjenim poklonom koji je dobila za rođenje sinčića: ''Skroz tvoj đir!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene