''Mama se uvijek trudila...''

Nakon udaje za holivudskog miljenika odustala je od uspješne karijere koju je dugo gradila, a sad se prisjetila svog teškog djetinjstva

Eva Mendes - 3 Eva Mendes - 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes - 4 Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 5 Eva Mendes - 6 Eva Mendes - 8 Eva Mendes - 1 Eva Mendes - 7 Eva Mendes - 2 Eva Mendes - 3 Eva Mendes - 1 +19 Eva Mendes - 5 Galerija

Glumica Eva Mendes prisjetila se svog djetinjstva i blagdana pa podijelila svoju fotografiju na društvenim mrežama, priznala je da je njena obitelj morala biti skromna.

Eva Mendes bila je jedna od najpoznatijih glumica, a otkako se udala za Ryana Goslinga nestala je iz javnosti.

S njim se nikad ne pojavljuje na crvenom tepihu, a svoj život potpuno je posvetila njihovoj djeci.

Iako sve drži podalje od javnosti, ponekad se oglasi na društvenim mrežama, a sad se prisjetila svog djetinjstva u kojem nije uživala u bogatstvu.

''Mala ja 80-ih za Božić. U najboljem slučaju smo živjeli vrlo skromno, ali moja je mama je uvijek radila sve za mene na božićno jutro. Moja starija braća i sestre također su bili dio te čarolije. Oni su tada već odavno bili prerasli godine u kojima se vjeruje u Djeda Mraza, ali sada, gledajući unatrag, shvaćam koliko su se svi trudili i glumili da meni bude tako čarobno. Tako sam zahvalna'', napisala je uz fotografiju na kojoj ona kao djevojčica pozira pored bora i u naručju drži lutku.

''Nedostaje mi moj brat. Posljednji Božić koji sam provela s njim bio je prije nekoliko godina kada je učinio nešto što samo veliki brat može učiniti. Ispričat ću tu slatku priču u drugom postu. U svakom slučaju, jutros sam vidjela ovu fotografiju i htjela sam je podijeliti s vama'', dodala je još Eva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Brat Carlo Mendes preminuo je 2016. godine nakon borbe s rakom. Eva je odrasla sa svojom majkom nakon što su joj se roditelji rastali.

Eva je od prvih dana karijere slovila kao jedna od najljepših žena svijeta, a prije veze s Ryanom govorila je da nikad ne želi imati djecu i po tome je bila dodatno poznata. Ali to se promijenilo kada su počeli izlaziti.

Zajedno su od 2011. godine te imaju dvoje djece, kćeri Esmeraldu i Amandu.

Unatoč pojavljivanjima u brojnim filmskim hitovima sve od ranih 1990-ih, Eva je rekla da roditeljstvo smatra najkreativnijom stvari koju je ikad radila.

"Ja sam glumica, dizajnirala sam odjeću, radila sam razne stvari. Ali ovo je najkreativnija stvar, stvoriti život s njima", priznala je.

Iako to nikad nisu potvrdili, ove godine počelo se šuškati da su se u tajnosti vjenčali.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Samy Naceri - 15 Samy Naceri - 5 Samy Naceri - 1 Samy Naceri - 11 +34 Samy Naceri - 23 Nekad i sad Gledali smo ga kao taksista ludog za brzom vožnjom, a kršenje zakona nije mu bilo strano ni u stvarnom životu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Bivša predsjednica uhvaćena je usred prosinca kako se Zagrebom šeta u japankama, ali za to je imala logičan razlog!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene