vratila se u žestokom stilu

Sjećate se Emine Arapović? Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a evo što radi i kako izgleda danas!

Emina Arapović Emina Arapović Robert Anić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Arapović Emina Arapović Emina Arapović Emina Arapović Emina Arapović Emina Arapović Emina Arapović Emina Arapović Emina Arapović - 1 Emina Arapović - 2 +10 Emina Arapović - 3 Galerija

Emina Arapović proslavila se u showu Story Super Nova Music Talents 2003. godine, a sada je izbacila novu pjesmu.

Nakon tri uspješna singla ("Pravi frajer", "Jaka žena" i "Mogu dalje sama") koja je ostvarila sa svojim timom i diskografskom kućom Menart, Emina Arapović je ovog puta željela publici pokloniti jednu bržu i žešću pjesmu pod nazivom "Nepobjediva".

"Kao i obično, prvo se ulovim za dobar tekst s kojim se mogu poistovjetiti jer želim da svaka pjesma odražava moju osobnost, borbu, padove i uspone te spoznaje i lekcije koje su me oblikovale u ženu kakva sam danas. Iz osobnog iskustva znam da je svakako teži put kroz život kada imaš veliko srce i jaku empatiju, ali najveća je snaga kad se zavoli svaki korak na tom putu. Na taj način si dozvoljavamo da izrastemo u osobu s kojom smo sami zadovoljni i time zadržavamo sve lijepo, nježno velikodušno, sretno i dječje u nama. Ljepota te teme je što se ljudi vrlo lako poistovjete s njom, iako je jako osobna. Tekst koji je napisala Štefania Soldan me kupio na prvu. Finalno uzbuđenje sam osjetila kada je Aleksandar Valenčić napravio aranžman na temelju glazbe Marka Tomasovića. Ritam me podsjetio na pjesmu 'We will rock you', meni obožavane grupe Queen. Tada sam shvatila da će ovaj singl imati vibru rock himne, upravo onakve kakva mi je nedostajala u karijeri", iskreno prepričava Emina o poruci i stvaranju novog singla.

Spot je snimljen u crno-bijelom art vizualu koji savršeno pristaje atmosferi pjesme, a snimala ga je i montirala Marija Tadić koja se maksimalno potrudila iskonski prikazati Eminin duh i osobnost, dok je Ana Borić izvršnom produkcijom zaokružila cijeli singl.

Spot za pjesmu "Nepobjediva" pogledajte u nastavku.

"U spotu se pojavljuje moj kolega i prijatelj Goran Šoštarić koji je inače odličan gitarist, a pored toga kipar i apstraktni umjetnik. Goran je zaslužan što nas je spojio sa predivnim ljudima Gradske galerije Zabok koji su nam ustupili svoj prostor galerije za snimanje spota te sam im neizmjerno zahvalna na predivnom gostoprimstvu i susretljivosti. S jako velikim žarom sam radila ovu pjesmu, ali najveće bogatstvo će mi biti kada isti taj žar dotakne i moju publiku", poručuje Emina.

Podsjetimo, Emina se proslavila u prvom hrvatskom talent showu - Story Super Nova Music Talents. Bilo je to 2003. godine, a nakon završetka showa, koji je trajao četiri mjeseca, išla je na turneju po Hrvatskoj zajedno s ostalim finalistima na kojoj su nastupali u velikim dvoranama pred mnogobrojnom publikom.

Nakon toga je osvojila prvu nagradu publike na Splitskom festivalu 2004. godine, a 2005. se natjecala i na Dori.

Danas, među ostalim, pjeva i po svadbama, a fotografijama s nastupa redovito se hvali i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emina Arapovic (@eminaarapovic)

Kako je Emina izgledala na samom početku svoje karijere i koliko se od tada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda - 9 Chriztel Renae Aceveda - 8 Chriztel Renae Aceveda - 7 Chriztel Renae Aceveda - 6 +15 Chriztel Renae Aceveda - 5 Celebrity Zbog ove djevojčice u Supertalentu se opet plakalo, morate poslušati što je to bilo vrijedno zlatnog gumba: ''Da netko s toliko duše pjeva o Hrvatskoj...''  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović Doris Dragović +25 Doris Dragović Nekad i sad Doris Dragović na početku karijere snimila je spot koji bi i danas bio provokativan, pogledajte vruće prizore s plaže!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene